Αψεγάδιαστη επιδερμίδα σε 5 βήματα

Σκέφτεσαι κάτι πιο όμορφο από μια γυναίκα με πραγματικά αψεγάδιαστη επιδερμίδα που λάμπει από υγεία;
Αψεγάδιαστη επιδερμίδα σε 5 βήματα



Για να αποκτήσουμε όλες μας μια πραγματικά λαμπερή, ομοιόμορφη και σχεδόν αλαβάστρινη επιδερμίδα δεν θέλει κόπο.Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακουλουθήσουμε τα 5 tips που ακολουθούν. Αφορμή για το θέμα αυτό στάθηκε αυτή η φωτογραφία της Lily Donaldson που πραγματικά το δέρμα της πάντα δείχνει απλά τέλειο! Για να δούμε λοιπόν πόσο κοντά μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα; Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι σαφώς και μπορούμε να ακουμπήσουμε την τελειόητα πάντα με τα κατάλληλα προϊόντα αλλά και συμβουλές. 

Αμέσως μετά την ενυδάτωση και πριν το μέικ απ μη ξεχάσετετο primer καθώς είναι η κίνηση αυτή που θα σου χαρίσει ομοιομορφία, τόσο στο χρώμα όσο και στο αποτέλεσμα, και θα λειάνει λεπτές γραμμές και σημάδια γήρανσης. 

Αφού βρεις την τέλεια απόχρωση του μέικ απ φρόντισε να επιλέξεις μια υφή αλλά και σύνθεση που να είναι κομμένη και ραμμένη επάνω στις ανάγκες της δικής της επιδερμίδας. 

Για ένα φυσικό και εντελώς ομοιόμορφο αποτέλεσμα μην απλώσεις το μέικ απ σου με μια μόνο κίνηση. Άπλωσέ το στα δάχτυλά σου και στη συνέχεια δημιούργησε με αυτό διαφορετικές βούλες σε όλη την έκταση του προσώπου. Τώρα είσαι έτομη να το απλώσεις χρησιμοποιώντας τα δυο δάχτυλα. Μόλις τελειώσει την εφαρμογή του άπλωσε το μέικ απ με το ειδικό σφουγγάρι ή πινέλο για να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμα. 

Κρύψε τις ατέλειες και τους μικρο-ερεθισμούς της επιδερμίδας με ειδικό προϊόν corrector που έχει δημιουργηθεί για αυτή την αποστολή. Άπλωσέ το στα σημεία που πραγματικά υπάρχει ανάγκη, πάνω από τους μαύρους κύκλους ή τα πλαϊνά της μύτης που συνήθως υπάρχουν κάποιοι ερεθισμοί. 

Βούτηξε ένα ωραίο και φουντωτό σφουγγάρι στην αγαπημένη σου πούδρα και εφάρμόστε την γενναιόδωρα πάνω από το πρόσωπό σου. Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώνεις το αποτέλεσμα και ταυτόχρονα χαρίζεις μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ σου.