5 συνήθειες ομορφιάς που πρέπει να υιοθετήσει κάθε 20χρονη

Η πρόληψη είναι το καλύτερο φάρμακο!
5 συνήθειες ομορφιάς που πρέπει να υιοθετήσει κάθε 20χρονη



Για να μην τρέχεις στα 40 σου σε πλαστικούς χειρουργούς είναι  προτιμότερο να αποκτήσεις κάποιες συνήθειες ομορφιάς που δεν είναι τόσο δύσκολες αλλά θα αλλάξουν την ζωή σου. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει έτσι γιατί προτού το καταλάβεις θα είναι αργά. Δυστυχώς ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω...

 

Πιες νερό

Το νερό κάνει πολύ καλό στην επιδερμίδα σου γιατί την κρατάει ενυδατωμένη. Αυτό σημαίνει πως το δέρμα σου θα δείχνει πάντα νεανικό!

Πιες νερό με λεμόνι

Το λεμόνι περιέχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες με αποτέλεσμα την αντιμετώπιση των μαύρων στιγμάτων και φροντίζει την καθαριότητα της επιδερμίδας.

Καθαρισμός προσώπου

Είναι σημαντικό να καθαρίζεις πάντα το πρόσωπό σου πριν πέφτεις για ύπνο. Δεν είναι καλό να κοιμάσαι με το μακιγιάζ σου γιατί γεμίζουν οι πόροι σου άρα θα βγάλεις σπυράκια και μαύρα στίγματα.

Καθαρισμός πινέλων

Είναι σημαντικό να καθαρίζεις τα πινέλα σου μία φορά την εβδομάδα και να μην τα δανείζεις στις φίλες σου. Ό,τι μικρόβια έχει το πινέλο το απλώνεις μετά στο πρόσωπό σου...

Αντηλιακό

Αν ρωτήσεις όλες τις μεγάλες σταρ του Hollywood ποιο είναι το μυστικό τους θα σου πουν πως φοράνε πάντα αντηλιακό και καλλυντικά με δείκτη προστασίας. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεις να κάνεις νωρίς ρυτίδες και πανάδες από τον ήλιο.