Φάκελος πινέλα μακιγιάζ: Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις

Αυτά είναι τα πιο χρηστικά πινέλα μακιγιάζ που σχεδιάστηκαν για να διευκολύνουν τη ζωή σου και να κάνουν τη διαδικασία του μακιγιάζ παιχνιδάκι
Φάκελος πινέλα μακιγιάζ: Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις



Μέχρι πριν από 3 χρόνια άνηκα κι εγώ η ίδια στην κατηγορία των γυναικών που είχαν πείσει τον εαυτό τους ότι το τέλειο μακιγιάζ γίνεται με τα ίδια μου τα χέρια και τα δάχτυλα. Αυτή μου η πεποίθηση όμως άλλαξε ριζικά όταν έπεσαν στα χέρια μου τα κατάλληλα πινέλα και αποφάσισα να τους δώσω μια ευκαιρία. 

Να σας πω τις πρώτες αντιδράσεις; Οι περισσότεροι με ρωτούσαν τι έχω κάνει στο πρόσωπό μου και έχω ομορφύνει ή τι μεικ απ φοράω που μου χαρίζει αυτή την λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπο. Η αλήθεια ήταν πολύ διαφορετική από αυτό που όλου φαντάζοντας. Απλά αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με τα πινέλα και να πειραματίζομαι με αυτά  για να μπορώ να πάρω πίσω το 100% των προϊόντων μακιγιάζ που είχα στη διάθεσή μου. Αυτό ήταν όλο. 

Γι'αυτό και σήμερα μοιράζομαι μαζί σου κάποια πινέλα που θεωρώ ότι θα πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην κατοχή της. Άλλο για τα φρύδια κι άλλο για το ρουζ όλα έχουν αυτή την μικρή μαγική ιδιότητα να κάνουν τη μεγάλη διαφορά όταν το χρησιμοποιούμε σωστά. Κι αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος του συγκεκριμένου άρθρου.