Alexa Chung: η guru του natural μακιγιάζ

Η Alexa Chung πέρα από τις τέλειες στιλιστικές της συνήθειες ξεχωρίζει και για το αψεγάδιαστο φυσικόμακιγιάζ της. Αν θέλεις να το υιοθετήσεις ακολούθησέ μας γιατί έχουμε όλα τα σωστά βήματα
Alexa Chung: η guru του natural μακιγιάζ



Η Alexa Chung πέρα από στυλ δείχνει να είναι guru και στο θέμα του μακιγιάζ. Πιστή στο φυσικό μακιγιάζ πειραματίζεται με δυο μόνο εναλλακτικές στα μεγάλα κέφια: το eyeliner και τα κόκκινα χείλη. Σήμερα όμως, θα κάνουμε zoom στο natural μακγιάζ που όπως φαίνεται αποτελεί και το σήμα κατατεθέν της. 

Αρχικά, και πριν κάνετε το οτιδήποτε, να σου πούμε ότι η Alexa Chung οφείλει το αψεγάδιαστο look της γιατί διαθέτει τέλεια, υγιή επιδερμίδα. Για να μπορέσεις λοιπόν κι εσύ να πετύχεις το τέλειο φυσικό μακιγιάζ της θα πρέπει να διαθέτεις την  ίδια βάση. Για να φτάσεις πολύ κοντά σε αυτό το ζητούμενο λοιπόν θα πρέπει να έχεις δέρμα υγιές και χωρίς ίχνος από νεκρά κύτταρα. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι η απολέπιση θα πρέπει να γίνει δεύτερη φύση σου. 

Για να αποκτήσεις δέρμα φυσικό, γεμάτο λάμψη και υγεία ενυδάτωσε το πρόσωπό σου με ένα ξηρό λάδι που απορροφάται στη στιγμή και προσδίδει στο πρόσωπο σε κλάσματα δευτερολέπτου αυτό ακριβώς που ψάχνεις. 

Για να καλύψεις δυσχρωμίες και μικροατέλειες αναζήτησε μια κρέμα με χρώμα - γνωστές και ως ΒΒ ή CC κρέμες - και άφησε στην άκρη τις βάσεις και τα foundation. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να διατηρήσεις τη φυσική λάμψη που θέλεις. 

Τόνισε τα ζυγωματικά του προσώπου και τα μήλα με ένα μπρόνζερ με διακριτική λάμψη κι από πάνω πέρασε ένα πολύ διακριτικό ροζ ρουζ. Έτσι το πρόσωπό σου θα έχει μια μόνιμη όψη υγείας και ακαταμάχητη φρεσκάδα. 

Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με ένα κρεμώδες nude  κραγιόν, μια γενναιόδωρη στρώση μάσκαρα για όγκο και μια μάσκαρα με χρώμα για τα φρύδια που θα τα τονίσει και θα τα χτενίσει. 

Τέλος, μην ξεχάσεις να αφήσεις τα μαλλιά σου επιμελώς ατιμέλητα χωρίς περίεργο styling και εφέ κράνους. Όσο πιο ελεύθερα και με κίνηση είναι τα μαλλιά σου τόσο πιο σέξι θα είναι το αποτέλεσμα.