Πες αντίο στα πρησμένα μάτια με 5 απλές κινήσεις

Έξυπνες συμβουλές για να καλύψεις τις σακούλες, το πρησμένο βλέμμα και συνεπώς τους μαύρους κύκλους
Πες αντίο στα πρησμένα μάτια με 5 απλές κινήσεις



Πες αντίο στο κουρασμένο βλέμμα με τα πρησμένα μάτια με 5 απλές κινήσεις που μπορείς να κάνεις κι εσύ καθημερινά χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερο κόπο και χρόνο. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή.

Διορθωτικό: Είναι ένα προϊόν μακιγιάζ που μοιάζει πολύ με το κονσίλερ αλλά δεν είναι. Είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του. Διορθώνει, φωτίζει και εξουδετερώνει το περίεργο χρώμα που έχει το πρησμένο βλέμμα χωρίς σε καμία περίπτωση να τονίζει το πρόβλημα.

Όχι στον καφέ, ναι στο τσάι: Απέφυγε να πιείς καφέ την ημέρα που παρουσιάζεις το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αντικατέστησέ το με τουλάχιστον 2 κούπες πράσινο τσάι και θα δεις τόσο το σώμα σου όσο και το βλέμμα σου να ξεπρήζεται εντυπωσιακά την ίδια μέρα.

Αγγούρι το θαυματουργό: Είναι επιβεβαιωμένο από πολλές μεριές: οι λεπτές φέτες από αγγούρι για λίγα λεπτά στην περιοχή των ματιών κάνει θαύματα. Πέρα από την αποσυμφόρρηση βοηθά σημαντικά στο να ανακτήσει το ευαίσθητο δέρμα στην περιοχή και την ελαστικότητά του.

Το σωστό προϊόν: Όπως και σε κάθε άλλη περιίπτωση έτσι και σε αυτή θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό προϊόν για τα μάτια, για αυτή την περίσταση. Επέλεξε κάποιο το οποίο να είναι ειδικά για πρησμένο βλέμμα και σακούλες και αναζήτησε συνθέσεις με καφεϊνη στη σύνθεσή τους τα οποία είναι πραγματικά αποτελεσματικά.

Χρώμα στα χείλη: Πρόκειται για ένα μυστικό ομορφιάς το οποίο με έχει ξελασπώσει πολλές φορές. Κάθε φορά που θέλω να διώξω την προσοχή από το κουρασμένο βλέμμα που έχω φοράω έντονο χρώμα στα χείλη. Συνήθως κάτι φωτεινό που δημιουργεί και τη ψευδαίσθηση ότι το πρόσωπό μου σφίζει από φρεσκάδα.