Βλεφαρίδες με καμπύλη όπως η Olivia Palermo

Εσύ το ήξερες ότι μπορείς να αποκτήσεις εντυπωσιακές βλεφαρίδες με καμπύλη χωρίς να χρησιμοποιήσεις το ειδικό, ανατριχιαστικό για πολλές, ψαλίδι; 5 βήματα αρκούν
Βλεφαρίδες με καμπύλη όπως η Olivia Palermo



Οι βλεφαρίδες με καμπύλη ή αλλιώς οι γυριστές βλεφαρίδες έχουν αυτή τη μοναδική ιδιότητα να μεγαλώνουν το βλέμμα και να του προσθέτουν ένταση. Ο πιο εύκολος τρόπος για να κερδίσουν καμπύλη οι βλεφαρίδες σου είναι σίγουρα το σχετικό βουρτσάκι. Όμως ακόμη κι αν δε διαθέτεις κάποιο τέτοιο αξεσουάρ έχουμε για εσένα 5 πανεύκολα βήματα για να φτάσεις στο επιθυμητόι αποτέλεσμα με απόλυτη επιτυχία.

Καταρχήν επιλέγεις συγκεκριμένη μάσκαρα που εξειδικεύεται σε αυτή την αποστολή. Μόλις την κάνεις δική σου περνάς το χρώμα με ζικ ζακ κινήσεις ξεκινώντας από τη ρίζα των βλεφαρίδων.

Ζέστανε τα χέρια σου και στη συνέχεια δημιούργησε με τα ακροδάκτυλα στις βλεφαρίδες μια εικονική καμπύλη. Κράτησε για 10 δευτερόλεπτα και ελευθέρωσε. Αν χρειάζεται επαναλαμβάνεις την άσκηση.

Ζέστανε ένα κουτάλι σε μια κούπα με ζεστό νερό. Πίεσε τις βλεφαρίδες για 10 δευτερόλεπτα με την κυρτή μεριά του. Κρατήστε για 10 δευτερόλεπτα και επανέλαβε αν χρειάζεται.

Με μια μπατονέτα, κι αφού πρώτα έχεις περάσει τη στρώση από μάκαρα που επιθυμείς , πίεσε τις ρίζες των βλεφαρίδων ώστε να ανασηκωθούν. Όσο πιο νωρίς το κάνεις αυτό τόσο πιο έντονο θα είναι το αποτέλεσμα.

Τέλος, ζέστανε κάτω από τη βρύση με ζεστό νερό μια οδοντόβουρτσα. Σκούπισε την καλά με μια πετσέτα και στη συνέχεια ξεκίνα να βουρτσίζεις τις βλεφαρίδες με κινήσεις από τη ρίζα τους έως τις άκρες. Πρόκειται για μια κίνηση που θα σου χαρίσει σίγουρα πολύ όμορφες καμπύλες στις βλεφαρίδες σου.