Κάνε κότσο τα μαλλιά σου

Η νέα τάση που ήρθε να σηκώσει τα μαλλιάμαςψηλά
Κάνε κότσο τα μαλλιά σου



Το top knot ή αλλιώς ψηλός κότσος ή ballerina bun είναι ότι πιο trendy κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα μαλλιά.Το φοβερό είναι ότι ενώ έως τώρα το βλέπαμε αυστηρά σε street style περιβάλλον σε ανέμελες καθημερινές περιστάσεις τώρα μεταπήδησε με μεγάλη επιτυχία και στο red capet. Άρα το πρώτο κρατούμενο είναι ότι το top knot φοριέται όλες τις ώρες και με κάθε ντύσιμο.

Το άλλο που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι για το συγκεκριμένο hair trend δεν χρειάζεται να είσαι πιάνει το χέρι σου. Είναι πολύ απλό και πανεύκολο να το αποκτήσεις οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου με ένα λαστιχάκι μια σφιχτή αλογουρά στην κορυφή του κεφαλιού. Ψέκασε με λάκ τα μαλλιά σου για να σταθεροποιήσεις το ponytail και τις τρίχες που τυχόν πετάνε δεξιά κι αριστερά. Κρέπαρε την αλογοουρά για να δημιουργήσεις περισσότερο όγκο στο τελικό αποτέλεσμα. Στριφογύρισε την κοτσίδα γύρω από τη βάση και στερέωσέ την με αρκετά τσιμπιδάκια. Είσαι έτοιμη, τόσο απλά!

Αν τώρα κάπου δυσκολευτείς μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τη μαμά σου, την αδερφή σου, το αγόρι σου. Είναι κρίμα να χάσεις αυτό το τόσο ανέμελο και εντυπωσιακό hair trend.