5 συμβουλές για να απογειώσεις το eyeliner σου

Eyeliner like a pro!
5 συμβουλές για να απογειώσεις το eyeliner σου



Το eyeliner είναι από τα αγαπημένα μου καλλυντικά. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολη στην εφαρμογή του αλλά αν το συνηθίσεις θα σε σώσει από πολλές δύσκολες καταστάσεις. Είναι διαχρονικό, ταιριάζει με όλα τα ρούχα είτε είναι καθημερινά είτε βραδινά, ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και βγαίνεις σε πολλές εκδοχές (το δικό μου αγαπημένο είναι το cat-eye). Διάβασε εδώ τις καλύτερες συμβουλές ώστε να κάνεις το καλύτερο eyeliner που θα ζήλευαν και οι instagram-gurus!

 

► Βρες σε ποια μορφή σε βολεύει. Εγώ λατρεύω το τζελ και την υγρή μορφή, βέβαια εσύ μπορεί να το προτιμάς σε στιλό, μολύβι ή απλά να χρησιμοποιείς σκιά. Μόλις βρεις το αγαπημένο σου είδος τότε θα καταφέρεις να το τελειοποιήσεις.

► Για αρχή μπορείς να βοηθηθείς από το κλασσικό σελοτέϊπ. Κόψε δύο κομματάκια και τοποθέτησέ τα στην κλίση που θέλεις στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Στη συνέχεια άπλωσε το eyeliner και βγάλε τα σελοτέϊπ και έτσι θα έχεις το winged eyeliner και στα δύο μάτια ίδια. Φυσικά αυτό μπορεί και να μην σε βολέψει ποτέ αλλά γιατί να μην το δοκιμάσεις;

► Επειδή το eyeliner μπορεί να σου φύγει εύκολα βάλε μια μαύρη σκιά ακριβώς εκεί που είχες κάνει την γραμμή για να σου διαρκέσει περισσότερο.

► Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις κάθε εκδοχή eyeliner είναι να τραβήξεις την γραμμή όσο πιο κοντά γίνεται στις βλεφαρίδες σου. Από εκεί και πέρα μπορείς να αποφασίσεις αν θα το κάνεις γατίσιο, winged, bold και πάει λέγοντας.

► Μείνε μακριά από τον δακρυϊκό ασκό. Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό, είναι το σημείο από όπου βγαίνουν τα δάκρυα. Ακριβώς γι' αυτό τον λόγο φρόντισε το eyeliner σου να ξεκινάει λίγο πιο δίπλα ώστε να μην σου χαλάσει.