Beauty λεξικό: Τι είναι το highlighter και πως το χρησιμοποιείς

Δες και μερικά από τα καλύτεραπροϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.
Beauty λεξικό: Τι είναι το highlighter και πως το χρησιμοποιείς



Αναρωτιέσαι γιατί μερικές γυναίκες έχουν αυτό το τόσο ωραίο λαμπερό πρόσωπο που τονίζει κυρίως τα ζυγωματικά; Η απάντηση είναι το highlighter. Το highlighter θα σου φανεί πάντα χρήσιμο γιατί δίνει σχήμα και λάμψη στο πρόσωπό σου με αποτέλεσμα να δείχνεις φρέσκια και νεότερη! Ποια δεν το θέλει αυτό...

 

Υπάρχουν διάφοροι τύποι highlighters στην αγορά όπως σε μορφή πούδρας, κρέμας και υγρό. Εξαρτάται από σένα να ανακαλύψεις ποιο δουλεύει καλύτερα στον τύπο δέρματός σου αλλά ίσως αν έχεις λιπαρό δέρμα είναι καλύτερη η πούδρα.

Δεν έχει τόση μεγάλη σημασία αν διαλέξεις ένα drug store προϊόν ή ένα high end επειδή είναι γενικά δύσκολο να σου βγει αποτυχία. Συνήθως ξεκινάνε από μέτρια και απλά ανεβαίνουν σε ποιότητα.

Η εφαρμογή του είναι απλή. Όταν έχεις τελειώσει με την βάση και τα φρύδια σου μπορείς να το απλώσεις στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο του φρυδιού, στην εσωτερική γωνία του ματιού, λίγο στη μύτη,στο cupid's bow στα χείλη και μετά μπορείς να συνεχίσεις με το μακιγιάζ σου. Βέβαια ο δικός μου αγαπημένος τρόπος είναι αφού έχω τελειώσει το βάψιμο να το απλώσω για να δω καλύτερα πόση λάμψη θέλω στο συγκεκριμένο μακιγιάζ. Με όποιον τρόπο και να το κάνεις είναι σωστός!