5 προϊόντα μακιγιάζ που δεν χρειάζεται να τα πληρώσεις ακριβά

Επειδή τα καλλυντικά λήγουν, αγόρεσε ό,τι αξίζει να είναι ακριβό για να μην πάνε χαμένα.
5 προϊόντα μακιγιάζ που δεν χρειάζεται να τα πληρώσεις ακριβά



Αναρωτήθηκες ποτέ αν πρέπει τα καλλυντικά σου να είναι όλα ακριβά; Σε μερικά προϊόντα αξίζει να ξοδέψεις κάτι παραπάνω αλλά σίγουρα όχι σε όλα ειδικά αν δεν σου περισσεύουν τα λεφτά. Οπότε σε ποια προϊόντα μπορείς να κάνεις οικονομία;

 

Mascara

Ένα από τα προϊόντα μακιγιάζ που δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία είναι η μάσκαρα. Είναι πεταμένα λεφτά η ακριβή μάσκαρα αν δεν το χρησιμοποιήσεις πριν την ημερομηνία λήξεως γιατί αν τη κρατήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζεύει πολλά βακτήρια. Το μυστικό βρίσκεται στο βουρτσάκι, αν είναι καλό θα έχεις και τέλειο αποτέλεσμα.

Ρουζ

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις και για ρουζ πολλά. Μπορεί ένα πιο ακριβό να έχει πιο έντονο χρώμα αλλά και το φθηνό αν το απλώσεις σωστά μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Με ένα ειδικό πινέλο “χτίσε” το χρώμα για να φτάσει το χρώμα που θέλεις.

Lip Gloss

Το lip gloss είτε το αγοράζεις ακριβά είτε όχι, πάλι θα φεύγει εύκολα οπότε κατά τη διάρκεια της ημέρας θα το απλώσεις αρκετές φορές. Δεν αξίζει να δίνεις κάθε βδομάδα τόσα λεφτά για καινούργιο lip gloss.

Βερνίκι νυχιών

Εντάξει, δεν εννοώ να αγοράσεις τα πολύ φθηνά γιατί ξεφλουδίζουν πάρα πολύ εύκολα αλλά όχι ότι χρειάζεται να πας στο άλλο άκρο όπου οι τιμές είναι στα 30€. Υπάρχουν πολύ καλά βερνίκια που κυμαίνονται στα 8€ με 15€, το μυστικό είναι να χρησιμοποιείς πάντα βάση και top coat στα νύχια.

Μολύβι ματιών

Δεν είναι απαραίτητο να επενδύσεις σε ένα ακριβό μολύβι ματιών. Μερικά από τα πιο φθηνά κρατάνε όλη μέρα χωρίς να ξεθωριάσει.

Σκιές ματιών

Εδώ υπάρχει μια υποσημείωση, δεν αξίζει να δώσεις πολλά λεφτά εάν πειραματίζεσαι με τις σκιές. Υπάρχουν πάρα πολλές παλέττες θα τις βρεις κυρίως στο internet, που περιέχουν πολλά χρώματα. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να δεις ποια είναι αυτά που σου ταιριάζουν ώστε να αγοράσεις τα ίδια σε μια πιο ακριβή εταιρία. Μια καλή σκιά κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ.