Μαύροι κύκλοι τέλος: H makeup artist της Rita Ora αποκάλυψε ένα απίθανο trick!

Bonus: 5 concealer που κάνουν θαύματα!



Ότι τα πιο πρωτότυπα -και πιο αποτελεσματικά- tips&tricks ομορφιάς τα μαθαίνεις από τους celebrity beauty experts, είναι γεγονός. Αυτή τη φορά, το επιβεβαίωσε η Kathy Jeung, η makeup artist της Rita Ora, που έχει από τις πιο όμορφες, πορσελάνινες επιδερμίδες στο Hollywood. 

Η Kathy Jeung αποκάλυψε τί κάνει όταν η διάσημη πελάτισσά της έχει μαύρους κύκλους: "Πρώτα χρησιμοποιώ ένα concealer σε ροδακινί ή ροζ τόνο, μόνο πάνω στις σκοτεινές ζώνες των ματιών, για να εξουδετερώσω την μπλε απόχρωση που έχουν οι μαύροι κύκλοι συνήθως. Για να δέσω το αποτέλεσμα με το υπόλοιπο πρόσωπο, χρησιμοποιώ από πάνω concealer ένα τόνο πιο ανοιχτόχρωμο από το makeup της, μόνο στην περιοχή κάτω από τα μάτια." 

Η έκπληξη όμως βρίσκεται στη συνέχεια: "Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το concealer που ήδη έχεις για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους, μπορείς να κάνεις το εξής: ανάμειξε ελάχιστο ματ κραγιόν σε κόκκινη-πορτοκαλί απόχρωση με ένα ανοιχτόχρωμο concealer και θα πάρεις τον ιδανικό τόνο που εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους", λέει η Jeung. 

Το concealer που χρησιμοποιεί για την Rita Ora είναι το Lasting Finish Matte by Kate Moss της Rimmel, στις αποχρώσεις 100 και 11 ενώ το κραγιόν-μπαλαντέρ είναι το MAC Matte Lipstick, Lady Danger. 

Και τώρα που ξέρεις το κόλπο, δες 5 εκπληκτικά concealer που μπορείς να εμπιστευτείς... με κλειστά μάτια! 

Laura Mercier Secret Camouflage. Concealer σε δύο τόνους, που καμουφλάρει δυσχρωμίες, κοκκινίλες και μαύρους κύκλους. (στα Attica)

 

Bobbi Brown Intensive Skin Serum Concealer. Εμπλουτισμένο με τα καλλυντικά συστατικά ενός έξυπνου serum, αυτό το μεταξένιο concealer φωτίζει το βλέμμα και εξαφανίζει την κούραση, ενώ προσφέρει εντατική ενυδάτωση και αντιγηραντική δράση γύρω από τα μάτια. 

Yves Saint Laurent Touche Eclat Kiss and Love Edition. Το θρυλικό "στυλό" λάμψης- aka highlighter- του Yves Saint Laurent (που παραμένει αξεπέραστο από την πρώτη μέρα που λανσαρίστηκε) είναι μια εξαιρετική λύση για να φωτίσεις το βλέμμα σου- και όχι μόνο. Αυτές τις γιορτές κυκλοφορεί "ντυμένο" με φλογερά χείλη σε μια κομψή, ερωτική και συλλεκτική έκδοση. 

 

M.A.C Pro Longwear Concealer. Ρευστό, κρεμώδες concealer που δίνει μέτρια με πλήρη κάλυψη, η οποία μένει σταθερή ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες- και φυσικά, ματ αποτέλεσμα. Ένα μόνο πάτημα στο pump αρκεί και για τα δύο μάτια. 

 

Benefit Erase Paste. Μια υπερσυμπυκνωμένη φόρμουλα για πλούσια κάλυψη, με ειδικές χρωστικές λάμψης και  με αποστολή να εξαφανίσει τα σημάδια του στρες και της κούρασης όχι μόνο γύρω από τα μάτια αλλά σε όλο το πρόσωπο. Στα μάτια, φόρεσέ την πάνω από την κρέμα ματιών ενώ αν θέλεις να σβήσεις κοκκινίλες και άλλα σημάδια στο πρόσωπο, άπλωσέ τη τοπικά, πάνω από το makeup. (στα Sephora)