Το νέο trend του Hollywood είναι τα smudged κραγιόν! Πέτα το μολύβι χειλιών

Δες και ποια είναι τα αγαπημένα μας κόκκινα κραγιόν.
Το νέο trend του Hollywood είναι τα smudged κραγιόν! Πέτα το μολύβι χειλιών



Και εκεί που σου μάθαμε να κάνεις το τέλειο περίγραμμα στα χείλη έρχεται ξαφνικά το νέο trend του Hollywood που θέλει smudged κραγιόν. Τι σημαίνει αυτό; Η ακριβής μετάφραση του smudge είναι μουντζούρα. Όταν όμως εννοείται για το κραγιόν σημαίνει πως είναι απλωμένο με επιμελώς ατημέλητο τρόπο. Ξέχνα τις αυστηρές γραμμές και το concealer γύρω από τα χείλη.

Ευτυχώς για σένα όμως είναι πολύ εύκολο να το πετύχεις σε αντίθεση με το περίγραμμα. Φυσικά είναι και πιο οικονομικό από τη στιγμή που δεν θα χρειάζεσαι πια το μολύβι χειλιών.

Τώρα όμως πρέπει να μάθεις πώς θα το κάνεις μόνη σου. Ο καλύτερος τρόπος είναι να βάλεις το κατακόκκινο κραγιόν της Olivia Wilde με ταμποναριστές κινήσεις στα χείλη σου. Επειδή όμως αυτό αφήνει στρογγυλά σημάδια πρέπει να χρησιμοποιήσεις το δάχτυλό σου για να το στρώσεις καλύτερα. Φυσικά φρόντισε να έχεις καθαρά χέρια.

Αυτό ήταν! Όσο πιο πολύ κραγιόν βάλεις τόσο πιο έντονο θα γίνει. Αν θέλεις να το κρατήσεις φυσικό το αποτέλεσμα μπορείς απλά να βάλεις λιγότερη ποσότητα.

Το concealer είναι το καλλυντικό που θα σου δώσει τα πιο σέξι χείλη! Μάθε περισσότερα εδώ.