Conditioner: Ήξερες πώς εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Δες εδώ και τα αγαπημένα μας conditioner.
Conditioner: Ήξερες πώς εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις



Όπως πολλές έτσι έχω και εγώ μια σχέση αγάπη-μίσους με το conditioner. Μια περίοδο το έβαζα συνέχεια μέχρι που έβαψα τα μαλλιά μου πλατίνα και δεν με ικανοποιούσα. Για τρία χρόνια περίπου χρησιμοποιούσα μάσκα μαλλιών μέχρι που άφησα το ντεκαπάζ γιατί με κούρασε. Δεν ήταν πια ανάγκη να βάζω κάθε μέρα μάσκα οπότε έπρεπε να βρω ένα υποκατάστατο για να έχω απαλά μαλλιά χωρίς να περιμένω δέκα λεπτά να “δράσει” το προϊόν. Αυτό ήταν φυσικά το conditioner. Χρησιμοποιώντας το σωστά κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά γι' αυτό μάθε τα πάντα εδώ.

● Το conditioner μπορείς να το βάλεις κάθε φορά που λούζεσαι. Φρόντισε απλά να το βάλεις μόνο στης άκρες για να μην λαδώσει η ρίζα.

● Είναι πολύ σημαντικό να επιλέγεις το κατάλληλο conditioner για τα μαλλιά σου. Για να έχεις μέγιστη αποδοτικότητα πρέπει αν έχεις για παράδειγμα μπούκλες να πάρεις ένα προϊόν για μπούκλες.

● Άφησε το conditioner για μερικά λεπτά προτού το ξεπλύνεις. Έτσι θα έχει περισσότερο χρόνο να θρέψει την τρίχα σου.

● Μην απλώσεις το conditioner μόλις έχεις βάλει το σαμπουάν γιατί τότε η τρίχα σου είναι πολύ βρεγμένη. Μόλις το ξεπλύνεις στράγγιξε τα μαλλιά σου με τα χέρια και άπλωσε τότε το conditioner.

● Αν βαριέσαι τη διαδικασία που πρέπει να περιμένεις να δράσει το conditioner μπορείς να επενδύσεις σε ένα leave-in που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα..

● Αν έχεις πάντα πρόβλημα με κόμπους στα μαλλιά φρόντισε μόλις βάλεις το conditioner να τα χτενίσεις με μια χτένα που έχει αραιά δόντια.