Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να αποτριχώνεις τα γόνατα!

Μάθε επιτέλους να το κάνεις σωστά.
Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να αποτριχώνεις τα γόνατα!



Το σενάριο γνωστό. Φρόντισες να έχεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου με σκοπό να κάνεις ολική αποτρίχωση, έβαλες μουσική και αγόρασες καινούργια ξυραφάκια. Αφού έχεις κάτσει μία ώρα στο μπάνιο, βάζεις την κρέμα σώματος και βλέπεις γύρω από το γόνατό σου σκορπισμένες τρίχες. Φυσικά δεν μπαίνεις πάλι μέσα στην μπανιέρα και προσπαθείς με το ξυραφάκι σου να βγάλεις τις τρίχες με αποτέλεσμα απλά να κοπείς.

Ποιος είναι λοιπόν ο σωστός τρόπος για να ξυρίσεις τα γόνατα που είναι το πιο δύσκολο σημείο στα πόδια; Μάθε εδώ τα πάντα για να μην κοπείς την επόμενη φορά.

Πρώτα απ' όλα πρέπει να έχεις ένα καλό ξυράφι. Μπορεί να σου φαίνεται άσκοπο να δώσεις μερικά χρήματα παραπάνω αλλά η αλήθεια είναι πως τα ξυραφάκια με 4-5 λεπίδες είναι καλύτερα από τα άλλα που έχουν 1-2.

Ο σωστός τρόπος είναι λοιπόν να τεντώσεις το δέρμα. Όχι, αυτό δεν γίνεται αν τεντώσεις το πόδι. Κάτσε ή στην άκρη του μπάνιου ή απλά λύγισε το πόδι σου και τράβηξε λίγο την επιδερμίδα προς τα πάνω με το χέρι. Τώρα με μικρές κινήσεις θα ξυρίσεις το γόνατό σου και φρόντισε να καλύψεις όλη την περιοχή. Μόλις τελειώσεις μπορείς να τεντώσεις το πόδι σου και να ξαναπεράσεις το ξυραφάκι σε περίπτωση που δεν έχεις πάρει όλες τις τρίχες.