Emmy Awards 2015: Οι πιο ωραίες beauty εμφανίσεις που είδαμε στο κόκκινο χαλί

Ποια είναι η δική σου αγαπημένη εμφάνιση;
Emmy Awards 2015: Οι πιο ωραίες beauty εμφανίσεις που είδαμε στο κόκκινο χαλί



Από τη μία εκλογές και από την άλλη τα 67th Emmy Awards. Διανύουμε τις πιο περίεργες μέρες στο #FollowMe αλλά μας αρέσει κιόλας! Φυσικά στην beauty κατηγορία όπου βρήκες το άρθρο δεν θα μπορούσαμε να γράψουμε κάτι άλλο εκτός από τα Emmys. Αφού λοιπόν παρακολουθήσαμε και τα δύο, βγήκε η νέα κυβέρνηση, βγήκαν και οι φωτογραφίες των celebrity στο κόκκινο χαλί θα σου παρουσιάσουμε εδώ τις πιο όμορφες. Εκείνες που ξεχώρισαν με το στυλ τους, το μακιγιάζ ή τα μαλλιά τους.

Νούμερο ένα στη λίστα μας είναι η Lady Gaga που πρωταγωνιστεί στον καινούργιο κύκλο του American Horror Story. Μας άρεσε πολύ το σικάτο look που επέλεξε, ειδικά οι έντονες spiky βλεφαρίδες και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που δεν νιώθει πια την ανάγκη να ‘προκαλεί’ με τις εμφανίσεις της.

Δεύτερη είναι η Emma Roberts με το τέλειο ξανθό vague χτένισμα, τα καστανά πυκνά φρύδια και το φρέσκο βάψιμό της. Είναι σέξι χωρίς να ξεχνάει ότι είναι μόλις 24 ετών.

Τρίτη είναι η Taylor Schilling με το κυματιστό καρέ που είναι τόσο της μόδας. Λατρεύουμε πάντα τον συνδυασμό κίτρινο φόρεμα με κοκκινοπορτοκαλί χείλη και ‘γυμνά’ μάτια. Δείχνει πάντα δροσερό και ταιριάζει πολύ στις ξανθιές.

Παρακάτω όμως θα βρεις και τις υπόλοιπες beauty εμφανίσεις που ξεχώρισαν στα βραβεία.