Θες σαρκώδη χείλη; Άσε τα lip filler και πιάσε το lip liner!

Απόκτησε τα χείλη της Kylie Jenner χωρίς πόνο!
Θες σαρκώδη χείλη; Άσε τα lip filler και πιάσε το lip liner!



Ένα από τα must στον χώρο ομορφιάς είναι τα σαρκώδη χείλη. Από την εποχή που η Angelina Jolie ήταν στα “πάνω” της θέλαμε σαρκώδη χείλη αλλά η Kylie Jenner ήταν αυτή που το έκανε κανονικό trend. Όλες έτρεξαν να αγοράσουν αυτές τις ειδικές βεντούζες που φουσκώνουν προσωρινά τα χείλη μιας και η Kylie ισχυριζόταν ότι δεν είχε βάλει lip fillers. Τελικά μετά από λίγο καιρό παραδέχτηκε πως δεν απέκτησε τα σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο.

Στη showbiz ήδη έβαζαν πολλά χρόνια lip fillers αλλά πλέον όλο και περισσότερος απλός κόσμος το δοκιμάζει. Θα δεις από celebrity γ' κατηγορίας μέχρι και blogger που φούσκωσαν τα χείλη.

Μην φτάσεις όμως αμέσως εκεί. Είναι και ακριβό αλλά και δύσκολο να βρεις τον καλύτερο γιατρό. Υπάρχεις τρόπος να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται σαρκώδη με το contouring. Σίγουρα θα σκέφτεσαι από μέσα σου “άντε πάλι contouring”. Ευτυχώς όμως η φωτοσκίαση στα χείλη είναι πολύ απλό και δεν θα σου πάρει χρόνο.

 

 

● Αφού έχεις προετοιμάσει τα χείλη σου και είναι λεία και απαλά πάρε μία απόχρωση πιο σκούρο μολύβι χειλιών από το κραγιόν που θα βάλεις και κάνε το περίγραμμα όπως στη φωτογραφία.

● Με το ίδιο μολύβι τράβηξε κάθετες γραμμές, πέντε στο κάτω χείλος και δύο στο πάνω.

● Ώρα για το κραγιόν τώρα. Άπλωσε δύο στρώσεις για να έχει καλύτερη απόδοση.

● Τέλος, τοποθέτησε λίγο διάφανο lipgloss στο κέντρο του κάτω χείλους και πίεσε τα χείλη μεταξύ τους. Αυτό ήταν, τόσο απλό!