Οι καλύτερες συμβουλές μακιγιάζ για κοκκινομάλλες

Δεν θα φαίνεσαι πια χλωμή!
Οι καλύτερες συμβουλές μακιγιάζ για κοκκινομάλλες



Είτε είσαι φυσική κοκκινομάλλα είτε βαμμένη σίγουρα θα δυσκολεύεσαι με το μακιγιάζ. Πολύ εύκολα δείχνεις χλωμή και όλοι νομίζουν πως είσαι άρρωστη. Όλο αυτό μόνο και μόνο επειδή έβαλες λάθος χρώμα σκιά. Καιρός λοιπόν να μάθεις τι πραγματικά σου ταιριάζει για να δείχνεις όμορφη και λαμπερή!

 

- Όσον αναφορά τις σκιές απέφυγε κυρίως το ροζ χρώμα αλλά και το κόκκινο όσο και να είναι της μόδας τώρα. Τα χρώματα που σου ταιριάζουν είναι όλες οι γήινες αποχρώσεις.

- Αν είσαι πιο πολύ του eyeliner μην το φοβηθείς! Μια λεπτή γραμμή σε μαύρο χρώμα θα κάνει πολύ ωραία αντίθεση με τα ανοιχτόχρωμα φρύδια.

- Στα κραγιόν προτίμησε τις αποχρώσεις του κοραλλί και βερικοκί. Απέφυγε τα frosty χρώματα όπως είναι τα ψυχρά ροζ που θα σε δείχνουν χλωμή.

- Και στο ρουζ οι κατάλληλες αποχρώσεις για σένα είναι τα πορτοκλί και βερικοκί απλά φρόντισε το αποτέλεσμα να μην βγει πολύ έντονο.

- Τέλος, αν η επιδερμίδα σου είναι πολύ ανοιχτόχρωμη απέφυγε το βαρύ μακιγιάζ. Όσο πιο ανοιχτό είναι το δέρμα τόσο πιο άσχημο θα φαίνεται το έντονο μακιγιάζ.