Δες το body lotion με άλλο μάτι: Δεν είναι μόνο για την επιδερμίδα!

Ήξερες ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις μέχρι και τα φριζαρισμένα μαλλιά;
Δες το body lotion με άλλο μάτι: Δεν είναι μόνο για την επιδερμίδα!



Σίγουρα θα έχεις κάποιο body lotion στο σπίτι σου είτε το χρησιμοποιείς ήδη είτε απλά διακοσμεί το ράφι σου. Το body lotion ξέρεις πως χρησιμοποιείται για ενυδάτωση της επιδερμίδας αλλά ήξερες πως μπορεί να έχει κι άλλες χρήσεις; Ένα προϊόν για όλα λοιπόν! Αν έχεις απορία να μάθεις πως αλλιώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις απλά διάβασε τα παρακάτω.

 

Σου έχουμε ήδη πει το μυστικό πως το conditioner μπορεί να αντικαταστήσει τον αφρό ξυρίσματος όταν ξεμένεις. Τι γίνεται όμως όταν σου έχει τελειώσει και το conditioner; Το body lotion είναι το αμέσως επόμενο που είναι κατάλληλο για ξύρισμα. Άπλωσέ το στα πόδια χωρίς όμως να το τρίψεις μέχρι να το απορροφήσει το δέρμα και ξεκίνα το ξύρισμα. Τέλος ξέπλυνε με νερό και είσαι έτοιμη!

Έχεις πρόβλημα με μαλλιά που φριζάρουν; Άπλωσε μια μικρή ποσότητα body lotion στα χέρια και μετά πέρασέ τα στα μαλλιά σου. Προσοχή όμως! Αν βάλεις πολύ ποσότητα θα λαδώσουν τα μαλλιά σου.

Το body lotion μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως απολεπιστικό. Φρόντισε όμως η κρέμα να είναι κατάλληλη και για το πρόσωπο μιας και η επιδερμίδα είναι πιο ευαίσθητη. Ανάμειξε λοιπόν την κρέμα με καστανή ζάχαρη και τρίψε την περιοχή που θέλεις να απολεπίσεις.

Χρειάζεσαι επειγόντως ενυδάτωση στο πρόσωπο αλλά τα μαγαζιά είναι κλειστά και δεν έχεις τα υλικά για να φτιάξεις μία diy μάσκα προσώπου; Άπλωσε αρκετή ποσότητα κρέμας στο πρόσωπό σου και περίμενε είκοσι λεπτά. Ξέπλυνε μετά το πρόσωπό σου και είσαι έτοιμη.

Είναι τα πετσάκια γύρω από τα νύχια σου πολύ ξηρά; Άπλωσε body lotion ή ακόμα καλύτερα body butter στα νύχια σου και κάνε ένα ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί η κρέμα. Επ’ ευκαιρίας μπορείς να ενυδατώσεις και τα χέρια σου!