5 tip για άψογο μακιγιάζ τις ημέρες του καύσωνα

Διάβασε προσεχτικά όλα τα βήματα...
5 tip για άψογο μακιγιάζ τις ημέρες του καύσωνα



Έξω κάνει πολλή ζέστη, το θερμόμετρο έχει φτάσει τους 35 βαθμούς κελσίου και εσύ θέλεις πάση θυσία να βαφτείς; No problem! Όλα είναι εφικτά αν γνωρίζεις τα tip για το αψεγάδιαστο μακιγιάζ ακόμα και τις ημέρες του καύσωνα...

Για να τα δούμε μαζί :

1. Ξεκίνησε το μακιγιάζ σου με το primer :

Όταν ο ήλιος είναι καυτός, φυσικά εσύ θέλεις το μακιγιάζ σου να είναι τέλειο και να μην φαίνεται ότι προσπάθησες και πολύ. Έτσι εκτός από την ενυδατική κρέμα που ούτως η άλλως βάζεις, πριν αρχίσεις να βάφεσαι, χρησιμοποίησε primer με δείκτη προστασίας. Αυτό το θαυματουργό προϊόν κάνει ακόμα πιο σταθερό όλο το make-up και εσένα διπλά χαρούμενη.

2. Μην ξεχνάς ''Less is more'' :

To καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή να αποφύγεις το πολύ βαρύ μακιγιάζ και να δώσεις την ευκαιρία στο πιο ελαφρύ make-up. Εννοείται κρύψε ψεύτικες βλαφαρίδες και στρας και extra λάμψεις.

3. Διάλεξε waterproof προϊόντα :

Καλοκαίρι σημαίνει εφίδρωση, κολύμπι και πολλά δάκρυα (μην ξεχνάς ότι διανύουμε και περίοδο γάμων). Γι' αυτό τον λόγο η αδιάβροχη μάσκαρα πρέπει να γίνει η νέα σου κολλητή φίλη. Επίσης από το νεσεσέρ δεν πρέπει να λείπει το αδιάβροχο eyeliner, το μολύβι ματιών και φυσικά η σκιά, ώστε το μαλιγιάζ σου να παραμείνει για ώρες τέλειο.

4. Εξαφάνισε το ρουζ σε μορφή σκόνης :

Aν είσαι οπαδος των ροζ μάγουλων τότε τις ημέρες της ζέστης, το ρουζ σε μορφή κρέμας φτιάχτηκε ειδικά για εσένα. Το κόλπο είναι μόλις εφαρμόσεις το ρουζ στα μάγουλα στη συνέχεια να περάσεις λίγη ποσότητα πούδρας με ένα πινέλο.

5. Φρόντισε να φαίνεσαι ηλιοκαμμένη πάντα με ασφάλεια :

Ενώ προστατέυεσαι από τον ήλιο στο πρόσωπο με τα αντηλιακά, μπορείς ακόμα να φαίνεσαι όμορφη με ηλιοκαμμένη επιδερμίδα. Άφησε τα παραδοσιακά bronzer και χρησιμοποίησε ένα υγρό αδιάβροχο bronzer, ελαφρύ σε υφή και κάλυψη. Τα αποτελέσματα θα είναι το λιγότερο εντυπωσιακά.

Δες εδώ, πως μπορείς να εξαφανίσεις τους ανεπιθύμητους μαύρους κύκλους!