Μικρά μυστικά ομορφιάς για να αντέξεις το καλοκαίρι

Άλλαξε τα απλά καλλυντικά σου με αδιάβροχα και άλλες συμβουλές.
Μικρά μυστικά ομορφιάς για να αντέξεις το καλοκαίρι



Από εποχή σε εποχή το δέρμα σου έχει άλλες ανάγκες. Αυτό σημαίνει πως το καλοκαίρι πρέπει να προσαρμόσεις την ρουτίνα ομορφιάς σου στις καιρικές συνθήκες. Στην Ελλάδα που κάνει τόσο ζέστη και έχει τόσο ήλιο η επιδερμίδα, το σώμα και τα μαλλιά ζορίζονται πολύ. Παρακάτω θα βρεις μερικά μυστικά για να επιβιώσεις το καλοκαίρι και να παραμένεις το ίδιο εντυπωσιακή.

 

► Αν ζεις στην Αθήνα είναι πολύ πιθανό να πηγαίνεις στις πισίνες γιατί για να πας στη θάλασσα είναι αρκετά μεγάλη ταλαιπωρία. Η πισίνα περιέχει όμως πάρα πολλά χημικά που καταστρέφουν το χρώμα το μαλλιών σου. Για να το αντιμετωπίσεις, προτού βουτήξεις μέσα, άπλωσε ένα leave-in conditioner. Έτσι θα προστατέψεις την τρίχα σου.

► Βρίσκεις συνεχώς φουσκάλες μέσα στο μανό σου και τα μεταφέρεις στα νύχια σου με αποτέλεσμα να μην βγαίνει ομοιόμορφο το μανικιούρ; Αυτό συμβαίνει λόγω ζέστης. Φύλαξέ τα στο ψυγείο και θα δεις μεγάλη διαφορά.

► Κάνε πιο συχνά απολέπιση για να αντιμετωπίσεις τα δύσκολα σημεία που ξεραίνονται εύκολα όπως είναι τα γόνατα. Επίσης η επιδερμίδα σου θα γίνει πιο λεία και λαμπερή από ποτέ.

► Το καλοκαίρι όλες οι μυρωδιές είναι πιο έντονες. Άσε λοιπόν το βαρύ άρωμά σου στην ντουλάπα και προτίμησε ένα body mist που έχει μια πιο διακριτική μυρωδιά.

► Σίγουρα θα ιδρώνεις το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να λιώνει και το μακιγιάζ σου. Γι' αυτόν τον λόγo άλλαξε τα απλά καλλυντικά σου με αδιάβροχα.