Λιώνει το μακιγιάζ στο πρόσωπό σου; Δες εδώ λύσεις για πέντε beauty προβλήματα

Δεν χρειάζεται να απελπίζεσαι
Λιώνει το μακιγιάζ στο πρόσωπό σου; Δες εδώ λύσεις για πέντε beauty προβλήματα



Αν βάφεσαι θα έχεις συναντήσει σίγουρα κάποια σπαστικά προβλήματα όπως για παράδειγμα να νιώθεις πως λιώνει το μακιγιάζ σου. Ευτυχώς όμως υπάρχουν λύσεις για όλες τις δυσκολίες που συναντάς στη ρουτίνα σου. Δεν έχει σημασία λοιπόν αν λιώνει το μακιγιάζ, αν πασαλείβεται το eyeliner, αν έχεις κραγιόν στο ποτήρι, αν γυαλίζει το μέτωπό σου ή αν έχεις ξηρά χείλη. Όλες τις λύσεις θα τις βρεις εδώ.

Λιωμένο foundation

Έχεις την αίσθηση πως αρχίζει και λιώνει όλα το βάψιμο που έχεις κάνει; Βάλε primer στα μάτια σου προτού απλώσεις τις σκιές γιατί τις κρατάει σταθερές, προτίμησε τις αδιάβροχες μάσκαρα γιατί δεν έχουν βάση το νερό που κάνουν εύκολα λεκέδες στα μάτια και χρησιμοποίησε primer και για το foundation σου.

Κραγιόν στο ποτήρι

Λατρεύεις το κραγιόν αλλά σε ενοχλεί όταν κάθεται στο ποτήρι; Προτού πιεις μια γουλιά από το ποτό σου γλύψε διακριτικά το σημείο από όπου θα πιει. Με αυτόν τον τρόπο το κραγιόν θα μείνει στη θέση του και το ποτήρι καθαρό.

Πασαλειμμένο eyeliner

Για να είναι το eyeliner σταθερό φρόντισε να απλώσεις πρώτα μια σκιά στο κινητό βλέφαρο, ας είναι και στο χρώμα του δέρματος. Αν επιλέξεις και αδιάβροχο eyeliner θα είναι ακόμα καλύτερα.

Γυαλιστερό μέτωπο

Για να αντιμετωπίσεις το γυαλιστερό πρόσωπο βάλε πούδρα. Αν επιμένει το πρόβλημα, βάλε κι άλλο. Αν ακόμα έχεις πρόβλημα ταμπονάρισε φίλτρα καφέ που είναι σούπερ απορροφητικά.

Ξηρά χείλη

Αν έχεις πρόβλημα με τα ξηρά χείλη και δεν βοηθάει μόνο το βάλσαμο χειλιών προτίμησε τα κραγιόν σε κρεμώδες υφή που κολακεύουν περισσότερο.