Glitter, glitter, glitter! Βάλε το glitter στο μακιγιάζ σου με διαφορετικούς τρόπους

Εκτός από μάτια & χείλη μπορείς να το βάλει και σε άλλα σημεία για να λάμψεις!
Glitter, glitter, glitter! Βάλε το glitter στο μακιγιάζ σου με διαφορετικούς τρόπους



Αν και δεν μου φαίνεται (σε γενικές γραμμές είμαι tomboy με μια πινελιά θηλυκότητας), μου αρέσει πολύ το glitter. Οκ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σε μακιγιάζ αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Ψάχνοντας να βρω μακιγιάζ για τα μάτια με glitter, βρήκα κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον. Glitter παντού, σε όλο το κεφάλι! Φυσικά κάποια από αυτά που θα βρεις παρακάτω είναι για ειδικές περιπτώσεις όπως είναι ένα φεστιβάλ ή για κάποιο πάρτυ.

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να καλύψεις την ρίζα σου με glitter; Όχι βέβαια! Είναι ένας φανταστικό τρόπος που φυσικά μπορείς να το κάνεις μόνο σε ειδικές περιστάσεις αλλά έχει πλάκα.

Ένα από τα trend που κυριάρχησε στα πρώτα φεστιβάλ είναι τα φρύδια με glitter. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά μόλις το δεις δύο-τρεις φορές και το συνηθίζεις, θα σου αρέσει.

Φυσικά ο πιο κλασσικός τρόπος να βάλεις glitter στο μακιγιάζ σου είναι να το βάλεις στα μάτια. Επειδή όμως εμένα δεν μου αρέσει το safe επέλεξα ένα μακιγιάζ που είναι μόνο glitter και όχι απλά μια πινελιά.

Θέλεις να καλύψεις τους μαύρους κύκλους αλλά κανένα concealer δεν σε σώζει αυτή τη στιγμή; Βάλε glitter! Μπορείς για αλλαγή να βάλεις αστεράκια για ένα πιο festive αποτέλεσμα.

Άλλο ένα φοβερό σημείο για glitter είναι τα χείλη. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν πρέπει να πας για φαγητό ή να έχεις σκοπό να φιλήσεις κάποιον.