Καθημερινές συνήθειες που κάνουν το δέρμα σου να γεράσει πιο γρήγορα

Ήξερεςπως η το μαξιλάρι μπορεί να σου προκαλέσει ρυτίδες;
Καθημερινές συνήθειες που κάνουν το δέρμα σου να γεράσει πιο γρήγορα



Μπορεί να χρησιμοποιείς ένα σωρό αντιρυτιδικές κρέμες για να παραμείνει η επιδερμίδα σου νέα αλλά αυτά δεν κάνουν θαύματα. Αν και εσύ δεν βοηθάς την κατάσταση, όση κρέμα και να βάλεις θα γεράσεις γρήγορα. Μπορεί να μην ακούγεται τόσο ωραίο αλλά καλύτερα να το ακούσεις τώρα προτού είναι αργά!

Ήξερες πως η το μαξιλάρι μπορεί να σου προκαλέσει ρυτίδες; Αν κοιμάσαι συνέχεια στο ίδιο πλευρό μπορεί να αποκτήσεις λεπτές γραμμές μέχρι και ρυτίδες σε εκείνη την πλευρά. Άλλαξε την βαμβακερή μαξιλαροθήκη με σατέν ή μετάξι.

Εκτός από το τσιγάρο μπορείς να αποκτήσεις και ρυτίδες γύρω από το στόμα αν πίνει συχνά από το καλαμάκι.

Γνωρίζεις ήδη πως η ζάχαρη κάνει κακό αλλά φαίνεται πως επηρεάζει και την επιδερμίδα σου αρνητικά δημιουργώντας ρυτίδες και χαλάρωση.

Το air condition και η κεντρική θέρμανση αφυδατώνουν το δέρμα σου με αποτέλεσμα να αποκτήσεις ρυτίδες. Τοποθέτησε λοιπόν κάπου στο δωμάτιο ένα ποτήρι νερό ώστε να αυξηθεί η υγρασία και φρόντισε να απλώσεις μαι ενυδατική κρέμα στο σώμα σου.

Όταν οδηγάς στο αυτοκίνητο πολλές φορές δεν συνειδητοποιείς πως η μία πλευρά του προσώπου σου είναι εκτεθειμένη στις ακτίνες του ήλιου. Μην ξεχνάς να βάζεις ποτέ την αντηλιακή σου λοιπόν.

Τέλος, το καυτό νερό στο μπάνιο αφυδατώνει και αυτό την επιδερμίδα σου. Προτίμησε λοιπόν το χλιαρό νερό.