Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου ακόμα πιο υγιή

Διάβασε εδώ πως θα αποκτήσεις λαμπερά μαλλιά.
Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου ακόμα πιο υγιή



Και ποια γυναίκα δεν θέλει πλούσια, λαμπερά και υγιή μαλλιά; Όπως και όλο το σώμα σου έτσι τα μαλλιά σου χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση για να μην αποκτάς ψαλίδα και να είναι θαμπά. Το #followme σου έχει για άλλη μια φορά την λύση. Παρακάτω θα βρεις τους σωστούς τρόπους για να φροντίζεις τα μαλλιά σου.

 

Προτίμησε να βουρτσίζεις τα μαλλιά σου στο μπάνιο μόλις έχεις απλώσει το conditioner. Εκείνη την ώρα η βούρτσα θα χτενίσει τα μαλλιά σου χωρίς να κολλάει σε κόμπους και να σου σπάει τις τρίχες.

Κάνε το τελευταίο ξέπλυμα των μαλλιών σου με κρύο νερό. Με αυτόν τον τρόπο κλείνουν τα λέπια της τρίχας με αποτέλεσμα τα λαμπερά μαλλιά.

Μην τρίβεις τα μαλλιά με την πετσέτα μαλλιών σου όταν τα στεγνώνεις. Έτσι οι μισές τρίχες μπλέκονται και οι άλλες μισές σπάνε και δημιουργείται η ψαλίδα. Για υγιή μαλλιά πρέπει να έχεις και ωραίες άκρες.

Πρέπει να πλένεις τα μαλλιά σου το πολύ τρεις φορές την εβδομάδα. Το νερό αφυδατώνει την τρίχα σου με αποτέλεσμα να ξηραίνει η τρίχα σου.

Αντί λοιπόν για το συχνό λούσιμο μπορείς να ψεκάζεις τα μαλλιά σου με ξηρό σαμπουάν. Το ξηρό σαμπουάν απορροφά την λιπαρότητα με αποτέλεσμα τα μαλλιά σου να φαίνονται πάλι φρέσκα.

Άλλαξε συχνά την μαξιλαροθήκη σου που μαζεύει σκόνες και άλλες βρώμες. Αν κοιμάσαι πάνω σε αυτά κάνεις κακό και στα μαλλιά σου αλλά και στην επιδερμίδα σου.