Θέλεις να αποκτήσεις χείλη για φίλημα; Διάβασε εδώ τις καλύτερες συμβουλές

Ήξερες πως και τα χείλη σου χρειάζονται αντηλιακή προστασία;
Θέλεις να αποκτήσεις χείλη για φίλημα; Διάβασε εδώ τις καλύτερες συμβουλές



Και ποια γυναίκα δεν θέλει μαλακά σαρκώδη χείλη; Είναι είναι από τα πιο αισθησιακά σημεία του σώματος οπότε σίγουρα θέλεις να είναι άψογα. Άλλωστε με αυτά φιλάς, μιλάς και πίνεις. Τα χρησιμοποιείς συνέχεια. Για να είναι όμως άψογα χρειάζονται και την ανάλογη φροντίδα.

 

Για να αντιμετωπίσεις ξηρά χείλη χρειάζεσαι καλή ενυδάτωση. Σίγουρα το μυαλό σου πάει αμέσως σε ένα βάλσαμο χειλιών που βάζεις ήδη αλλά εκτός από αυτό πρέπει να πίνεις και πολύ νερό. Αν έχεις πρόβλημα να θυμηθείς να πίνεις νερό φέρε μαζί σου ένα μπουκάλι ενός λίτρου στην δουλειά το οποίο πρέπει να το έχεις πιει πριν σχολάσεις.

Οι συνήθειες που πρέπει να αποφεύγεις είναι να γλύφεις τα χείλη σου όταν είναι στεγνά και να δαγκώνεις τα πετσάκια. Το γλύψιμο μπορεί να νιώθεις πως σου ενυδατώνει τα χείλη (για λίγο) αλλά στην πραγματικότητα τα αφυδατώνεις. Τραβώντας τα πετσάκια μπορείς να δημιουργήσεις μικρές ουλές τα οποία είναι πιθανό να μολυνθούν.

Ναι, και τα χείλη σου χρειάζονται απολέπιση. Φρόντισε να κάνεις μία φορά την εβδομάδα απολέπιση με λίγο ελαιόλαδο και ζάχαρη για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα.

Ειδικά το καλοκαίρι φρόντισε να τα προστατέψεις από τον ήλιο. Όχι δεν θα βάλεις την αντηλιακή κρέμα και στα χείλη απλά θα προμηθευτείς ένα βάλσαμο χειλιών με δείκτη προστασίας.