Διαφορετικές χρήσεις για τα βερνίκια νυχιών σου

Τι μπορείς να κάνεις άραγε με το top coat και την βάση;
Διαφορετικές χρήσεις για τα βερνίκια νυχιών σου



Ξέρεις πως με τα βερνίκια βάφεις τα νύχια των χεριών και των ποδιών σου. Ήξερες όμως πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα top coat και τις βάσεις αλλιώς; Κι όμως γίνεται! Τώρα δεν θα αφήσεις κανένα μανό να πάει χαμένο. Διάβασε παρακάτω σε τι άλλο χρησιμεύουν τα διαφανές μανό.

 

1. Σου έφυγε ένας πόντος στο καλσόν; Η λύση είναι μία! Άπλωσε ένα διαφανές μανό στο σημείο που χάλασε για να μην μεγαλώσει κι άλλο. Πρόσεξε όμως με την ποσότητα γιατί μπορεί να κολλήσει στα πόδια σου και η αίσθηση μετά όταν βγάζεις το καλσόν δεν είναι τόσο ευχάριστη.

2. Δώσε λάμψη στα κουμπιά σου περνώντας μία στρώση από το top coat και έτσι δεν θα έχεις πια θαμπά κουμπιά στα πουκάμισά σου.

3. Αν έχεις να στείλεις κάτι και πρέπει να το βάλεις σε φάκελο αλλά δεν σου αρέσει να περάσεις την γλώσσα από την ειδική επιφάνεια, μπορείς να απλώσεις λίγο από το μανό για να κλείσει.

4. Τώρα που έκλεισες τον φάκελο μπορείς να απλώσεις λίγο από το top coat και στο όνομα του παραλήπτη για να είσαι σίγουρη πως δεν θα σβηστεί.

5. Σου έφυγε το πλαστικό από τα κορδόνια σου και δεν έχεις προλάβει να αγοράσεις άλλα; Βούτηξε τις άκρες σε ένα top coat και περίμενε να στεγνώσουν.

6. Έχεις πρόβλημα να περάσεις την κλωστή στην βελόνα; βάλε λίγο από το μανό στην άκρη της κλωστής και περίμενε να στεγνώσει ώστε να γίνει σκληρή. Τώρα θα χρειαστείς μόνο ένα δευτερόλεπτο για να το καταφέρεις.

7. Λατρεύεις τα faux bijoux; Το μόνο κακό είναι πως αλλάζουν τόσο γρήγορα χρώμα. Πέρασε μια λεπτή στρώση από το διαφανές μανό και θα καθυστερήσεις το πρόβλημα.

8. Αν σε τσίμπησε κουνούπι και δεν έχει γίνει έστω μια μικρή πληγή από το ξύσιμο, πέρασε μια στρώση από το μανό και η φαγούρα θα σταματήσει.