Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου όπως αρέσουν στον Christian Grey

Φτάνει πια με την απλή πλεξίδα! Καιρός να εξελίξει την τέχνη του.
Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου όπως αρέσουν στον Christian Grey



Σύμφωνα με το βιβλίο "50 Αποχρώσεις του Γκρι" ο Christian Grey έπλεκε τα μαλλιά της Anastasia Steel κάθε φορά όταν έμπαιναν στο “κόκκινο δωμάτιο”. Τα έπλεκε σε μια απλή χαμηλή πλεξίδα ώστε να την πιάνει καλύτερα κατά τη διάρκεια του σεξ. Σε γενικές γραμμές το άγριο σεξ είναι μια φαντασίωση πολλών γυναικών αλλά πόσοι άντρες ξέρουν να κάνουν μια πλεξίδα; Οι περισσότεροι δεν μπορούν να ανοίξουν το σουτιέν με ένα χέρι! Μια λογική γυναίκα θα σκέφτεται όμως πως αφού μπαίνει στον κόπο να της φτιάξει τα μαλλιά, γιατί κάνει μόνο την μία πλεξίδα; Υπάρχουν τόσα άλλα χτενίσματα ωραία που είναι κατάλληλα για το σεξ αλλά και για μετά αν θέλεις να βγεις μια βόλτα! Ψάξαμε στο διαδίκτυο τα χτενίσματα που θα θέλαμε να μάθει ο (δικός σου...) Christian Grey.

Το πρώτο χτένισμα που πρέπει να μάθει είναι η ανάποδη γαλλική πλεξίδα. Αν δεν θέλει να πιάσει τον κότσο μπορεί να το συνεχίσει σε αλογοουρά ή και πλεξίδα. Είναι τέλειο χτένισμα για σεξ και φυσικά για να πας μετά τη βόλτα σου.

Αυτή η πλεξίδα δεν έχει μεγάλη διαφορά από αυτήν που κάνει συνήθως απλά η πλεξίδα είναι ψαροκόκαλο και ξεκινάει από την αρχή του κεφαλιού άρα ιδανική να μην σε ενοχλεί και η φράντζα σου κατά τη διάρκεια του σεξ.

Για αυτή την πλεξίδα θέλει ειδικές ικανότητες γι' αυτό και θα προτιμήσεις να την μάθει o Christian Grey αντί για εσένα. Πώς θα κάνεις στον εαυτό σου πλεξίδα με πέντε τούφες αντί για τρεις; Ο καθρέφτης δεν βολεύει σε αυτή την περίπτωση!