Δώσε ζωντάνια στα μακριά μαλλιά σου με τα αγαπημένα μας χτενίσματα

Για να μην πας στο κομμωτήριο αλλά να μην μείνεις με αχτένιστα μαλλιά!
Δώσε ζωντάνια στα μακριά μαλλιά σου με τα αγαπημένα μας χτενίσματα



Τα μακριά μαλλιά είναι ωραία αλλά μεγάλη ταλαιπωρία. Χάνεις πολύ χρόνο στο λούσιμο, στο στέγνωμα, στο βούρτσισμα και τα περισσότερα χτενίσματα είναι απίθανα να τα πετύχεις είτε από το βάρος τους είτε από τον χρόνο που αφιερώνεις για να τα ισιώσεις ή να τα κάνεις μπούκλες. Είναι κρίμα όμως να κουρευτείς μόνο γι’ αυτούς τους λόγους. Στο #FollowMe σου βρήκαμε τα αγαπημένα μας χτενίσματα που μπορείς να κάνεις στα ωραία σου μακριά μαλλιά!

Οι ελαφριές κυματιστές μπούκλες είναι τέλειες μιας και μπορείς να δώσεις μόνο στην άκρη λίγο κύμα που σημαίνει πως δεν θα σου πάρει πολύ χρόνο. Πιάσε τα μισά μαλλιά σου σε μια κοτσίδα για να μην σε ενοχλούν και αν θέλεις μπορείς να γυρίσεις και μια μικρή τούφα γύρω από το λαστιχάκι για να φαίνεται πιο επαγγελματικό.

Ξεκίνησε με μια πλεξίδα-στεφάνι αλλά αντί να την συνεχίσεις προς την άλλη πλευρά παίρνεις τα υπόλοιπα πλευρά για να τα πλέξεις όλα σε μια πλεξίδα ψαροκόκαλο. Το χτένισμα είναι ιδανικό για τα κλασσικά bad hair days.

'Άλλο ένα εύκολο χτένισμα κατάλληλο για να κρύψεις τις αφέλειες που προσπαθείς να μακρύνεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις απαραίτητα μπούκλες, το φυσικό ή ακόμα και το ίσιο μπορεί να δείχνει το ίδιο εντυπωσιακό. Το σημαντικό είναι πως η πλεξίδα πρέπει να είναι αρκετά χοντρή ώστε να μην φανεί μίζερη.