Τα καλύτερα χτενίσματα για το γυμναστήριο

Γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα πετύχεις...
Τα καλύτερα χτενίσματα για το γυμναστήριο



Ποιος είπε πως δεν θέλεις να είσαι όμορφη στο γυμναστήριο; Ίσως το μακιγιάζ να είναι λίγο υπερβολή αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τα μαλλιά. Όπως έλεγε και η μητέρα μου “δεν ξέρεις ποτέ ποιον θα συναντήσεις”, βέβαια εκείνη εννοούσε πάντα... celebrities του Hollywood και τέλος πάντων διάσημους... Δεν έχει άδικο όμως!

Μπορεί να συναντήσεις κάποιον που σε νοιάζει ή θα σε νοιάζει στο μέλλον. Να μην είσαι ωραία δηλαδή; Αυτό που πρέπει να προσέχεις όμως είναι να μην υπερβάλλεις με την εμφάνισή σου, μην ξεχνάς ότι πάνω απ' όλα πας να γυμναστείς. Υπάρχουν βεβαίως κάποια χτενίσματα no-effort που θα ταιριάξουν τέλεια με τα αθλητικά σου ρούχα, θα σε κολακεύουν αλλά είναι και πρακτικά!

             

Η γαλλική πλεξίδα είναι από τα πιο γνωστά χτενίσματα για γυμναστική για να κάνεις όμως κάτι διαφορετικό δοκίμασε να την κάνεις στραβά αντί για ίσια. Το χτένισμά σου γίνεται αμέσως πιο παιχνιδιάρικο και η εμφάνισή σου πιο ενδιαφέρον. Πέρασε λίγο gel προτού πλέξεις τα μαλλιά για να μην σου φεύγουν τούφες κατά τη διάρκεια της άθλησης.

Αντί για την κλασσική αλογοουρά, πρόσθεσε πολλά λαστιχάκια στην κοτσίδα. Αυτή η εναλλακτική δείχνει πως προσπάθησες για τα μαλλιά σου αλλά όχι τόσο ώστε να δείχνει υπερβολικό. Μην ξεχάσεις όμως να βάλεις λακ όταν τελειώσεις για να αντέξουν τα μαλλιά σου το γυμναστήριο!

Η βασίλισσα των κότσων δεν είναι άλλη από την Gwen Stefani. Σε κάθε εμφάνισή της δείχνει πως οι ατημέλητοι κότσοι είναι για όλες τις ώρες. Μπορείς να αντιγράψεις το χτένισμα χωρίζοντας τα μαλλιά σε πάνω-κάτω πιάνοντάς τα σε κότσους το ένα πάνω από το άλλο, άφησε όμως δύο πλαϊνές τούφες και ίσιωσέ τις. Αν προτιμάς να είναι όλα τα μαλλιά σου πιασμένα μπορείς να προσπεράσεις το βήμα όπου αφήνεις τα πλαϊνά.