Είναι το half updo bun το trend του 2015;

Ένα χτένισμα που γίνεται σε πέντε λεπτά!
Είναι το half updo bun το trend του 2015;



Το ξανάφερε η Ariana Grande στη μόδα με τα μισά μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδα, αλλά μία από τις πρώτες γνωστές που έκανε την κοτσίδα κότσο ήταν η Βρετανίδα blogger Zoella και η Kate Mara. Απ' ότι φαίνεται το trend αρέσει πολύ μιας και τα social media έχουν γεμίσει από τέτοια χτενίσματα. Είναι εύκολο, ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και ανάλογα με το πόσο ατημέλητο θα το κάνεις μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Νομίζεις ότι επειδή έχεις καρέ μαλλιά δεν θα σου πηγαίνουν; Τα απλά καθημερινά κορίτσια του διαδικτύου θα σε πείσουν για το αντίθετο. Όσο έχεις μαλλί που να σου το επιτρέπει, μπορείς να κάνεις αυτό το χτένισμα.

              

Το θέλεις ατημέλητο; Μετά το μπάνιο βάλε λίγο αφρό ή αλατόνερο στα μαλλιά και άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά. Σε περίπτωση που φριζάρουν πολύ τα μαλλιά μπορείς να τα στεγνώσεις με την φυσούνα. Χώρισε τα μαλλιά σε κάτω και σε πάνω μέρος το οποίο θα κάνεις ένα γρήγορο “πρόχειρο” κότσο. Όσες πιο πολλές τούφες σου ξεφεύγουν τόσο το καλύτερο.

Προτιμάς όμως το ίσιο; Φρόντισε να έχεις στεγνώσει καλά τα μαλλιά σου, να μην υπάρχει ίχνος υγρασίας και ψέκασε ένα σπρέυ κατά της θερμότητας το οποίο θα αφήσεις να στεγνώσει και αυτό. Στη συνέχεια ίσιωσε τα μαλλιά με μια πρέσα τούφα τούφα ώστε να μην σου ξεφύγει τίποτα. Από εδώ και πέρα συνεχίζεις όπως με τον παραπάνω τρόπο. Χωρίζεις τα μαλλιά σε δύο μέρη και πιάνεις το πάνω μέρος σε ατημέλητο κότσο.