Τα μαλλιά της άρρωστης: Τι χτένισμα να κάνεις όταν έχεις ανεβάσει πυρετό

Ποια είναι η λύση άραγε;
Τα μαλλιά της άρρωστης: Τι χτένισμα να κάνεις όταν έχεις ανεβάσει πυρετό



Ήρθε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου που όλοι είναι άρρωστοι και όσο και να θέλεις να το αποφύγεις πάντα κολλάς τελικά. Επειδή την έπαθα και εγώ έτσι κι ας μην είχα βγει καθόλου από το σπίτι, ξέρω τι περνάς! Συνάχι, βήχας, αμυγδαλές και φυσικά πονοκέφαλο. Για μένα το χειρότερο μετά τις αμυγδαλές είναι ο πονοκέφαλος γιατί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν έχεις όρεξη να βαφτείς και πόσο μάλλον να φτιάξεις τα μαλλιά σου. Βέβαια πως να κάτσεις στο κρεβάτι τέτοιες μέρες; Επιτέλους έκανε λίγο καλό καιρό και μπορείς να βγεις και μια βόλτα άρα κάπως θα πρέπει να δείχνεις περιποιημένη.

Οι πλεξίδες είναι η καλύτερη λύση! Φυσικά όχι κάποια σφιχτή γιατί θα κάνει τον πονοκέφαλο σου χειρότερο γι' αυτό οι χαλαρές είναι τέλειες. Αν δεν είσαι και πολύ καλή στις πλεξίδες ήρθε η ώρα σου να αναδείξεις τις αδέξιες ικανότητες. Είναι σίγουρο πως δεν θα πετύχεις την τέλεια πλεξίδα και ευτυχώς δηλαδή. Πρέπει να πετάνε τούφες, πρέπει να είναι έτοιμη να διαλυθεί για να αντιγράψεις αυτό το sloppy trend.

Μην βιάζεσαι όμως...και η πλεξίδα θέλει τα προϊόντα styling της για να είναι σωστά ατημέλητη. Θα χρειαστείς όγκο, ίσως και κάποιο αφρό αν έχεις πολύ λεπτά μαλλιά αλλά σίγουρα θα χρειαστείς λακ. Εκτός ότι μπορεί να φυσάει έξω, η λακ προστατεύει και τα μαλλιά από το φριζάρισμα που σίγουρα σου τυχαίνει με τέτοιο καιρό.

Τέλος, οι πλάγιες κοτσίδες είναι τέλειες σε συνδυασμό με σκουφιά άρα η ιδανική λύση μιας και πρέπει να αποφύγεις τον κρύο. Τι περιμένεις; Σήκω και πλέξε τα μαλλιά σου!