Εναλλακτικός τρόπος για να κάνεις τα μαλλιά σου κυματιστά

Είναι εύκολος και γρήγορος!
Εναλλακτικός τρόπος για να κάνεις τα μαλλιά σου κυματιστά



Ξέρεις να κάνεις τα μαλλιά σου κυματιστά με ψαλίδι μαλλιών, με πρέσα, με ρόλεϋ και με πλεξιδάκια το οποίο σου παίρνει πολύ χρόνο γιατί πρέπει να είναι νωπά τα μαλλιά και να τα αφήσεις έτσι μέχρι να στεγνώσουν που σημαίνει για τις επόμενες 16 ώρες πρέπει να μείνεις στο σπίτι (δεν θέλεις να σε δει κάποιος με πολλά πλεξιδάκια σαν το 5χρονο) αλλά εδώ θα μάθεις και ένα εναλλακτικό τρόπο.

Υπάρχει λύση όμως και είναι με τα πλεξιδάκια που δεν σου αρέσουν! Σε στεγνά μαλλιά και ανάλογα με την ποσότητα που έχεις, χωρίζεις το κεφάλι σου σε μέτριου μεγέθους τούφες τις οποίες και θα πλέξεις. Μόλις είσαι έτοιμη, θα πάρεις την πρέσα και θα την περάσεις στις πλεξίδες, κάτι σαν να κάνεις τοστ απλά πρόσεξε μην κάψεις τα μαλλιά σου.

Η θερμότητα βοηθάει να σχηματιστεί το κύμα πολύ πιο γρήγορα απ' όταν είναι νωπά και περιμένεις να στεγνώσουν. Προτού τις λύσεις όταν τελειώσεις με το ζέσταμα, ρίξε λακ και περίμενε να κρυώσουν για περισσότερη διάρκεια.

Στη συνέχεια λύσε όλα τα μαλλιά, χτένισέ τα με τα χέρια ή και με μια βούρτσα, ρίξε ξανά μια μικρή ποσότητα λακ και είσαι έτοιμη!