Θα βγεις το βράδυ; Hairstyles inspiration από το Met Gala για να λάψεις απόψε!

Κάν’το όπως οι διάσημες και ξεχώρισε...
Θα βγεις το βράδυ; Hairstyles inspiration από το Met Gala για να λάψεις απόψε!



Αρκετά κουράστηκες/ αγχώθηκες/ μιζέριασες όλη την εβδομάδα! Ήρθε η ώρα να βγεις να διασκεδάσεις και να γίνεις η σταρ της βραδιάς. Αυτή τη φορά μάλιστα θα ξεχωρίσεις αντιγράφοντας από το μεγαλύτερο σχολείο του στυλ: Το Χόλιγουντ!

Τα μεγάλα events του Χόλιγουντ, με πρώτο από όλα φυσικά την extravaganza του Met Gala, μπορούν να δώσουν έμπνευση σε όλες τι γυναίκες όχι μόνο για τα εντυπωσιακά φορέματα αλλά και για τα σούπερ σέξι hairstyles! 

Βρήκαμε για σένα τα 3 καλύτερα Hairstyles που κυριαρχούν φέτος και που μπορείς να φτιάξεις  χωρίς πολύ κόπο. 

1)Wet Look

Χτένισε τα μαλλιά σου προς τα πίσω και βάλε άφθονο ζελέ ή και λακ. Χρησιμοποιώντας ένα καλό προϊόν θα πετύχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα χωρίς να κολλάνε τα μαλλιά σου! Αν δε σου αρέσει τόσο το τελείωμα απλά κάνε ένα σινιόν ή μια αλογοουρά για να το χαλαρώσεις

2)Παλιό Χόλιγουντ-Vague

Κάνε λίγα ρομαντικά κύματα και χτένισέ τα να ανοίξουν. Πιάσε την καμπύλη των κυμάτων με λίγα πιαστράκια και άφησέ τα για λίγη ώρα προσθέτοντας λακ. Μόλις αφαιρέσεις τα τσιμπιδάκια το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό!

3)Κοτσίδες updo

Τον τελευταίο καιρό έχουμε όλες ιδιαίτερη αγάπη με τις κοτσίδες –πλεξούδες. Το μόνο διαφορετικό που θα κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι ή να πλέξεις την πλεξούδα σου από την κορυφή του κεφαλιού σου και πάνω από το μέτωπο, ή απλά να σηκώσεις την άκρη της πλεξούδας σου και να τη στερεώσεις  στις ρίζες των μαλλιών σου! Εύκολο, εντυπωσιακό, τόσο in!

Δες ακόμα αν Έχεις σγουρά μαλλιά; Εδώ θα βρεις 5 tips που θα σε σώσουν!