Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016: Αυτό το χτένισμα είναι Η τάση της επόμενης σεζόν!

Δές πώς το δημιουργήσε ο πιο διάσημος hair stylist,Eugene Souleiman, και πώς θα το αντιγράψεις!
Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016: Αυτό το χτένισμα είναι Η τάση της επόμενης σεζόν!



Στο show του fashion brand MSGM για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 είδαμε ένα από τα χτενίσματα που θα βγουν στην πρώτη γραμμή των trends την επόμενη σεζόν για όλους τους λόγους: γιατί είναι χαλαρό, μοντέρνο, sexy και πανεύκολο να το φτιάξεις μόνη σου! 

Η έμπνευση ανήκει στον υπερταλαντούχο Eugene Souleiman, Creative Director της Wella Professionals, ο οποίος ανέβασε στο catwalk το στυλ των ανεπιτήδευτα χαλαρών skater girls, που συνδυάζει τέλεια το απλό με το γοητευτικό. 

«Το βασικό στοιχείο σε αυτό το look είναι να μην προσπαθήσεις πολύ για να το δημιουργήσεις. Θέλαμε τα κορίτσια να δείχνουν σαν να χτένισαν τα μαλλιά τους αλλά σαν να το έκαναν στην παραλία χωρίς να βλέπουν στον καθρέφτη – ήταν έξω και ο άνεμος τους ανακάτεψε τα μαλλιά για αυτό είναι ατημέλητα αλλά με έναν πραγματικά όμορφο τρόπο» εξήγησε ο Eugene Souleiman.  

Για να το δημιουργήσει χρησιμοποίησε την τεχνική της κρυμμένης πλεξούδας για να μειώσει τον φυσικό όγκο και το βάρος από τα μαλλιά των μοντέλων πριν το styling. Ξεκινώντας ακριβώς πάνω το ένα αυτί, πήρε μια τούφα μαλλιών πλάτους περίπου 4 εκατοστών και την έπλεξε σφιχτά προς το πίσω μέρος του κεφαλιού, τελειώνοντας κάτω από το άλλο αυτί.

«Ήθελα η γραμμή των χτενισμάτων των μοντέλων να δείχνει αρκετά λεπτή με τουφίτσες. Έτσι για να μειώσω τον όγκο των μαλλιών σκέφτηκα να δημιουργήσω αυτά τα κρυφά ράστα μέσα στο χτένισμα που, στη συνέχεια, γίνεται πλεξούδα ώστε να προσθέσουμε μια μικρή λεπτομέρεια ταυτόχρονα», λέει ο Eugene.

Ξεκίνησε λούζοντας τα μαλλιά με Wella Professionals Elements Shampoo που καθαρίζει τέλεια και αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα. Αφού τα στέγνωσε με το πιστολάκι, έφτιαξε τις πλεξούδες και ψέκασε κατά μήκος με Wella Professionals Elements Leave In Spray για να βελτιώσει την υφή της τρίχας ώστε τα μαλλιά να έχουν μια υπέροχη, φυσική κίνηση καθώς τα κορίτσια περπατούν στην πασαρέλα.

Για να ολοκληρώσει το look, ψέκασε EIMI Dry Me προκειμένου να κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο ανέμελα, σαν να στέγνωσαν από μόνα τους με τον άνεμο.