Έκοψα τα μαλλιά καρέ και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου!

Υιοθέτησα και εγώ το trend του Hollywood!
Έκοψα τα μαλλιά καρέ και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου!



Τα μαλλιά που ποτέ δεν ήταν πραγματικά μακριά. Το πιο μακρύ που έφτασε ήταν γύρω στους 8 πόντους κάτω από τους ώμους μου. Όσο ήμουν πλατίνα ξανθιά τα άφηνα και λυτά γιατί μου άρεσαν. Με κούρασε όμως η βαφή κάθε μήνα και τα έκανα ένα πιο φυσικό ξανθό. Ένιωσα άλλος άνθρωπος μιας και δεν χρειαζόταν να τρέχω συνέχεια στο κομμωτήριο. Από τότε όμως δεν νιώθω τόσο edgy πια. Είμαι άλλη μια κοινή θνητή (εννοείται πως ήμουν και πριν αλλά ήθελα να πιστεύω αλλιώς). Προσπαθούσα να τα μακρύνω κιόλας για να έχω και εγώ τα πλούσια μακριά κυματιστά μαλλιά που έβλεπα στο Pinterest. Μάταια όμως. Τα μαλλιά μάκραιναν τόσο αργά που απελπίστηκα τόσο που τα έπιανα κάθε μέρα, ναι κάθε μέρα, σε έναν ατημέλητο κότσο.

Πάντα μου άρεσε να είχα τα μαλλιά μου πιασμένα και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα μέχρι αυτή την περίοδο που τα έπιανα καθημερινά. Είχα συνέχεια πονοκεφάλους που κάτι έπρεπε να κάνω. Ή θα γινόμουν πάλι ξανθιά ή θα τα έκοβα. Αποφάσισα το δεύτερο γιατί η πλατίνα θέλει τόση δουλειά να φαίνεται η τρίχα υγιής και λαμπερή.

Ένα βράδυ λοιπόν, την ίδια μέρα που έκανα και το septum, αποφάσισα πως δεν πάει άλλο. Κάλεσα την αδερφή μου που έχει τελειώσει κομμωτική και της είπα να με κουρέψει. Αρχικά έπαθα ένα σοκ που έβλεπα τα μαλλιά μου να πέφτουν στο πάτωμα αλλά πλέον ήταν αργά για να αλλάξω γνώμη. Όταν τελείωσα πήγα στον καθρέφτη και δεν ήμουν ακόμα σίγουρη για το αποτέλεσμα αλλά ήμουν άβαφη, με κόκκινη μύτη από το piercing το οποίο δεν βοήθησε να εκτιμήσω το καινούργιο κούρεμα.

Μερικές μέρες μετά ήταν Σάββατο και θα έβγαινα. Η καλύτερη ευκαιρία για το τεστ! Βάφτηκα, ντύθηκα και ξανακοίταξα στον καθρέφτη. Ενθουσιάστηκα! Επιτέλους βρήκα πάλι το edgyness μου (δεν υπάρχει τέτοια λέξη, ξέρω) πάλι πίσω!

Τρεις βδομάδες αργότερα, τώρα που γράφω το κείμενο μπορώ να πω με σιγουριά πώς ήταν η καλύτερη απόφαση όσον αναφορά την εμφάνισή μου που έχω πάρει εδώ και πολύ καιρό. Το Hollywood έχει γεμίσει με καρέ μαλλιά, δεν πιάνω ποτέ πια τα μαλλιά μου σε κότσο, το styling πλέον είναι πανεύκολο γιατί όσο πιο ατημέλητο τόσο πιο ωραίο και το καλύτερο; Μπορώ ακόμα να κάνω μπούκλες!