Μάθε πώς θα πετύχεις το must χτένισμα της Έλενας Τσαγκρινού των Otherview

Ένα εύκολο χτένισμα για τις μέρες που δεν προλαβαίνεις!
Μάθε πώς θα πετύχεις το must χτένισμα της Έλενας Τσαγκρινού των Otherview



Αν δεν το ξέρεις ήδη το χτένισμα της Έλενας Τσαγκρινού είναι το must χτένισμα για αυτή τη περίοδο. Ξεκίνησε από την Ariana Grande με τα μισά μαλλιά πιασμένα σε μια κοτσίδα. Πολύ γρήγορα όμως το trend εξελίχθηκε σε κότσο αντί για κοτσίδα. Μερικές από τις πιο γνωστές της showbiz έχουν προτιμήσει το συγκεριμένο χτένισμα μιας και είναι πολύ εύκολο αλλά πολύ στιλάτο. Μία από όλες τις celebrity που το προτίμησαν είναι και η δικιά μας Έλενα Τσαγκρινού των Otherview.

Αν και δεν είναι απαραίτητο να έχεις τα μαλλιά σου σε μια συγκεκριμένη υφή μιας και το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ωραίο και με μπούκλες αλλά και με ίσια μαλλιά, η Έλενα προτίμησε τελικά το ίσιο.

● Αν θέλεις λοιπόν και εσύ να αντιγράψεις το look της δεν έχεις παρά να ισιώσεις τα μαλλιά σου. Επειδή όμως θα πρέπει να βάλεις θερμότητα ψέκασε πρώτα ένα σπρέυ για προστασία για να μην καταστρέψεις την τρίχα σου.

● Το ίσιωμα γίνεται πιο εύκολα με πρέσα και σε εντελώς στεγνό μαλλί. Χώρισε τα μαλλιά σου σε διάφορα μέρη για να σιγουρευτείς ότι δεν θα σου ξεφύγει τίποτα.

● Ξεκίνα από το κάτω μέρος από όπου θα πάρεις μια μικρή τούφα. Ίσιωσέ την με την πρέσα αλλά φρόντισε να ισιώσεις την άκρη λίγο προς τα μέσα. Έτσι θα έχεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και τα μαλλιά σου θα στρώσουν καλύτερα.