Emmy Awards: Τα εντυπωσιακά χτενίσματα που ζηλέψαμε

Πάρε ιδέες για την επόμενη εμφάνισή σου.
Emmy Awards: Τα εντυπωσιακά χτενίσματα που ζηλέψαμε



Την Κυριακή είναι μια μεγάλη μέρα. Από τη μία έχουμε εκλογές στην Ελλάδα και από την άλλη τα 67th Emmy Awards Emmy Awards στο Microsoft Theater. Φυσικά δεν ήρθες εδώ για να διαβάσεις για τις εκλογές! Ανυπομονώντας για τα βραβεία ψάξαμε να βρούμε τα καλύτερα χτενίσματα από προηγούμενες χρονιές. Φυσικά η αισθητική μας άλλαξε με το πέρασμα των χρόνων και ίσως κάποια από τα χτενίσματα να μην τα κάναμε φέτος αλλά τότε ήταν must.

Τα πιο διαχρονικά χτενίσματα τα έκανα η Evan Rachel Wood στα 63rd Primetime Emmy Awards, η Tyra Banks στα 58th Annual Primetime Emmy Awards και η Hunter King στα 40th Annual Daytime Emmy Awards.

Η Evan Rachel Wood επέλεξε το flapper χτένισμα. Έμπνευσή της η δεκαετία του '20 και '30 που ακόμα και σήμερα είναι της μόδας.

Η Tyra Banks είχε επιλέξει ένα κλασικό σινιόν ό,τι πρέπει για τέτοιες δεξιώσεις. Μπορεί να μην είναι για όλα τα γούστα ή όλες τις ηλικίες αλλά σίγουρα φοριέται μέχρι σήμερα.

Τέλος, η Hunter King προτίμησε το απλό σινιόν με όγκο που πάντα δείχνει chic. Ανάλογα με τον όγκο μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ!