Τα προϊόντα μαλλιών πρέπει να έχεις αν είσαι αρχάρια

Για να μην σπαταλάς χωρίς λόγο τα χρήματά σου.
Τα προϊόντα μαλλιών πρέπει να έχεις αν είσαι αρχάρια



Αν ξαφνικά σου ήρθε όρεξη να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου αλλά δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις τότε ήρθες στο κατάλληλο μέρος. Εδώ θα βρεις τα πρώτα προϊόντα που αξίζει να αποκτήσεις είτε κατευθείαν είτε σε λίγο καιρό. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα αγοράσεις ένα σωρό άχρηστα προϊόντα ή εργαλεία styling που θα μείνουν στο ράφι. Την έχω πατήσει και εγώ έτσι με αποτέλεσμα να σπαταλάς χωρίς λόγο τα χρήματά σου.

 

Σε αυτό που αξίζει να επενδύσεις είναι το σεσουάρ. Πάρε από την αρχή ένα καλό γιατί θα σου χρησιμεύσει πάντα. Ποτέ δεν θα φύγει από τη μόδα. Επειδή όμως ένα ίσιωμα θα θέλεις να το κάνεις ή μια μπούκλα προμηθεύσου και μία πρέσα. Με την πρέσα μπορείς και να τα ισιώσεις αλλά και να τα κάνεις μπούκλες. Μόλις εξοικειωθείς μπορείς να αγοράσεις και ένα ψαλίδι για μπούκλες. Αυτά από εργαλεία styling.

Από προϊόντα styling πρέπει να έχεις οπωσδήποτε ένα σπρέυ κατά της θερμότητας για να μην καις την τρίχα σου. Ένα άλλο φοβερό προϊόν είναι φυσικά η λακ. Βρες μία ανάλογα με τις ανάγκες σου. Τέλος, αγόρασε και ένα ξηρό σαμπουάν που εκτός από την απορρόφηση της λιπαρότητας της τρίχας είναι και καλό να δίνει μια πιο άγρια υφή στα μαλλιά σου για να 'κάθονται' τα χτενίσματα καλύτερα.