Τέλεια μαλλιά χωρίς styling

Δεν χρειάζεται κάθε μέρα να τα ισιώνεις!
Τέλεια μαλλιά χωρίς styling



Κάθε φορά σου λέμε πως μπορείς να κάνεις τις τέλειες μπούκλες, το τέλειο ίσιωμα, τις τέλειες πλεξίδες αλλά σπάνια βλέπεις συμβουλές ομορφιάς για υπέροχα μαλλιά χωρίς να τους κάνεις απολύτως τίποτα. Υπάρχουν μέρες που απλά θέλεις να ντυθείς, να βάλεις ένα βάλσαμο χειλιών και να φύγεις από το σπίτι. Ούτε λακ, ούτε εργαλεία που καίνε, ούτε τίποτα.

Είναι καλό να τα αφήνεις κάποιες μέρες στο φυσικό τους. Είναι μια αποτοξίνωση που χρειάζεται κάθε τόσο η τρίχα σου. Πώς θα έχεις όμορφα λαμπερά μαλλιά χωρίς να τα πειράξεις;

Όλα ξεκινούν με την καλή θρέψη της τρίχας. Όταν η τρίχα είναι υγιή δεν έχει σημασία αν είναι ίσια, σγουρή ή απλά σπαστή. Θα φαίνονται και πάλι περιποιημένα τα μαλλιά. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να τρως σωστά, να χρησιμοποιείς conditioner και μία φορά την εβδομάδα μάσκα μαλλιών. Απέφυγε επίσης να λούζεσαι συχνά γιατί αφυδατώνεται η τρίχα. Θεωρητικά πρέπει να λούζεσαι μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Τις υπόλοιπες μπορείς να χρησιμοποιείς ξηρό σαμπουάν.

Τέλος, για να έχεις μαλλιά που κάνουν εντύπωση, φρόντισε όταν τα στεγνώνεις με την πετσέτα να κάνεις ταμποναριστές κινήσεις και όχι τρίψιμο γιατί σπάνε οι άκρες.