Μία μπαντάνα πέντε διαφορετικοί τρόποι για να τη φορέσεις

Βάλε το καλύτερο αξεσουάρ στη ρουτίνα σου.
Μία μπαντάνα πέντε διαφορετικοί τρόποι για να τη φορέσεις



Η μπαντάνα είναι από τα must αξεσουάρ για μαλλιά του καλοκαιριού. Κάνε το πιο βαρετό χτένισμα ένα τσακ πιο ενδιαφέρον. Καμιά φορά όμως κολλάει το μυαλό μου και τη συνδυάζουμε μόνο με ένα συγκεκριμένο χτένισμα ενώ υπάρχουν τόσα πολλά που ταιριάζουν. Για να φύγουμε από τα συνηθισμένα λοιπόν μαζέψαμε τα καλύτερα χτενίσματα από το Pinterest  για την μπαντάνα.

Πρώτα απ' όλα η μπαντάνα ταιριάζει σε λυτά μαλλιά. Προτίμησε να είναι κυματιστά ή μπούκλες για να καμουφλάρεις το άσχημο σημείο στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου όπου προεξέχει το μαντήλι.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα χτενίσματα είναι ο κότσος. Είναι εύκολο και γρήγορο οπότε ιδανικό για να βγεις το πρωί περιποιημένη χωρίς κόπο.

Φυσικά η μπαντάνα ταιριάζει και με κοτσίδα. Ιδανικό χτένισμα αν δεν έχεις πολλά μαλλιά και είναι ίσια.

Θα ήθελες να κάνεις κάτι πιο εντυπωσιακό όμως αλλά δεν έχεις τον χρόνο; Απλά πέρασε τις δύο μπροστινές τούφες μέσα από την μπαντάνα. Αμέσως δημιούργησες κάτι πιο πρωτότυπο αλλά ταυτόχρονα εύκολο.

Είσαι όμως φαν των πλεξίδων; Κάνε δύο ολλανδικές πλεξίδες (ανάποδα γαλλικές) και δέσε την μπαντάνα γύρω από το κεφάλι σου. Είναι το πιο ωραίο χτένισμα απ' όλα αλλά λίγο πιο δύσκολο.