Χτενίσματα για το γραφείο

Δες ποιαείναι τα κατάλληλα χτενίσματα για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.
Χτενίσματα για το γραφείο



Τις μισές φορές βαριέμαι τα μαλλιά μου κάτω και τις άλλες μισές με ενοχλούν όταν δεν τα έχω πιασμένα οπότε η εύκολη λύση είναι ο κότσος που σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο ωραίο γιατί για να πετύχεις ένα ωραίο κότσο πρέπει να δώσεις λίγο όγκο στο κεφάλι, ίσως να έχεις βάλει και κάποιο μπομπάρι ή να κάνεις μερικές μπούκλες... Σίγουρα δεν καταφέρνεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στα 30 δευτερόλεπτα που αφιερώνω εγώ. Ποια χτενίσματα είναι τελικά κατάλληλα για το γραφείο; Δεν θες να πας και στη δουλειά με το λουλούδι στο κεφάλι ή το κρεπάρισμα της Snooki!

Το κλασσικό Frech Twist: Είναι διαχρονικό και μπορείς να το κάνεις σε δύο εκδοχές, η μία αυστηρή και η άλλη πιο χαλαρή όπως της φωτογραφίας. 

Η αλογοουρά: Στεγνώνεις τα μαλλιά σου ανάποδα για όγκο, κρεπάρεις λίγο το πάνω μέρος του κεφαλιού, κάνεις μερικές πολύ χαλαρές μπούκλες και τα πιάνεις σε μια κοτσίδα. Μπορείς να την κάνεις ψηλά ή χαμηλά ανάλογα με τα γούστα σου και με τα ρούχα που φοράς (αν φοράς ζιβάγκο καλό είναι να κάνεις ψηλά την αλογοουρά).

Το ίσιο με λίγο όγκο: Για να πας το ίσιωμα σου ένα βήμα παραπέρα, κρέπαρε το πάνω μέρος του κεφαλιού και με μία βούρτσα που έχει πυκνές τρίχες και χτένισέ τα προς τα πίσω. Το ίσιωμα είναι πάρα πολύ ωραίο όταν έχεις φρεσκοβαμμένα μαλλιά γιατί λάμπουν ακόμα πιο πολύ.

Το σινιόν: Ίσως το πιο εύκολο χτένισμα απ' όλα και έχει πάρα πολλές εκδοχές. Μπορείς να το κάνεις αυστηρό, χαλαρό, με αφέλειες, με φράντζα, χαμηλά, ψηλά και πάει λέγοντας. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και όλες τις ώρες.

Οι χαλαρές μπούκλες: Αν και φαίνεται απλό, θέλει τέχνη για να βγουν τόσο χαλαρές. Το καλύτερο αποτέλεσμα θα το πετύχεις αν κάνεις τις μπούκλες με πιστολάκι ή να κοιμηθείς με ρόλευ στα μαλλιά.