Beauty Alert: Ο Kenzo Takada συνεργάζεται με την Avon!

Ο διάσημος Ιάπωνας designer βάζει το ξεχωριστό του στυλ σεμια νέα σειρά αρωμάτων
Beauty Alert: Ο Kenzo Takada συνεργάζεται με την Avon!



Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μόδας και το ίδιο ξεχωριστό είναι και το κεφάλαιο που γράφει εδώ και χρόνια στην υψηλή αρωματοποιία- με κορυφαίο το θρυλικό Flower που μέχρι σήμερα είναι στη λίστα με τα best selling αρώματα παγκοσμίως. Ο Ιάπωνας σχεδιαστής Kenzo Takada μέσα από κάθε δημιουργία του τονίζει την ομορφιά και την θετικότητα και σε αυτό το μονοπάτι συναντήθηκε με την Avon και προχώρησαν σε μία beauty συνεργασία που θα συζητηθεί! 

Η σειρά αρωμάτων Avon LIFE που υπογράφει ο Kenzo Takada για την Avon είναι χτισμένη γύρω από την υπόσχεση να ζούμε τη ζωή μας όμορφα, με θετική αντιμετώπιση προς τη ζωή, περιλαμβάνει ένα άρωμα για τους άνδρες και ένα άρωμα για τις γυναίκες και θα έρθει στην Ελλάδα το Νοέμβριο του 2016 - προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερα για τους χαρακτήρες των αρωμάτων παρά μόνο όσα αποκάλυψε ο ίδιος ο σχεδιαστής:

«Έχοντας ήδη δημιουργήσει πολλά πολυτελή αρώματα ήθελα να συνεργαστώ με την Avon για να δουλέψουμε μαζί πάνω σε μια νέα συλλογή με μεγάλη προσβασιμότητα για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η εμπειρία μου με την ομάδα της Avon ήταν απίστευτη. Χάρις στο πάθος και τη θετική ενέργεια τους, έχουμε δημιουργήσει μια διαχρονική και χαρακτηριστική σειρά αρωμάτων που αποπνέει τη μεγαλοπρέπεια του φυσικού κόσμου, ομορφιά και θετικότητα. Είμαι ενθουσιασμένος με το τελικό αποτέλεσμα.»

«Ο Kenzo Takada είναι ένας αληθινός οραματιστής και ένας άψογος επαγγελματίας», λέει ο Φερνάντο Ακόστα, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Marketing και Social Selling Officer της Avon. «Συνεργάστηκε ο ίδιος προσωπικά με την ομάδα μας για την ανάπτυξη κάθε πτυχής αυτών των αρωμάτων, από τις νότες έως το σχεδιασμό των μπουκαλιών. Το όραμά του και η αίσθηση της αισιοδοξίας και της ομορφιάς που το διαπνέει είναι παρόμοιες με την ίδια την ουσία των αξιών της Avon. Είμαστε πολύ τυχεροί για αυτή τη νέα συνεργασία και αναμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα βήματα που θα κάνουμε μαζί.»

 

Ποια θα είναι αυτά τα βήματα; Μια συλλογή ρούχων που θα είναι διαθέσιμα το 2017- είμαστε stand by για τις λεπτομέρειες!