JoinUs at notosgalleries: Όσα έγιναν στο μεγαλύτερο beauty party της Άνοιξης!

Beauty addicts και celebrities έδωσαν ραντεβού στο ανανεωμένο Perfume Hall στο κέντρο της Αθήναςκαι πέρασαν ένα απόγευμα γεμάτο ομορφιές!
JoinUs at notosgalleries: Όσα έγιναν στο μεγαλύτερο beauty party της Άνοιξης!



Λίγο πριν μπει επισήμως η άνοιξη, δοκιμάσαμε τα πιο hot beauty trends στο πιο hot beauty spot της πόλης: τα κορίτσια του JoinUs, του περιοδικού DownTown και του followme.gr μαζί με τα αγαπημένα notosgalleries (Σταδίου & Αιόλου), οργάνωσαν ένα υπέροχο event που τα είχε όλα! 

Το ραντεβού δόθηκε στο ανανεωμένο Perfume Hall- που, με την ευκαιρία, να σας πούμε πως έχει αλλάξει εντελώς και πρέπει να περάσετε οπωσδήποτε μία βόλτα (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) γιατί είναι μια όαση ομορφιάς. Beauty addicts και celebrities- ανάμεσά τους η Έλενα Παπαβασιλείου, η Αντωνία Καλλιμούκου, η Σόφη Πασχάλη κ.α.- πέρασαν τις πύλες του και αμέσως βρέθηκαν σε έναν μικρό "παράδεισο": με background τις πιο ωραίες μουσικές, "βουτήξαμε" στα πιο trendy χρώματα της άνοιξης κάνοντας 2 στάσεις! 

Η πρώτη ήταν στο makeup station του ckone color, όπου δοκιμάσαμε όλα τα προϊόντα της ανοιξιάτικης συλλογής, και όχι μόνο αυτό, αλλά οι makeup artists του brand έδειξαν σε όλες τις γυναίκες που βρέθηκαν εκεί, ποιά χρώματα της άνοιξης τους ταιριάζουν και πώς να τα φορέσουν σωστά! 

Επόμενος "σταθμός", το nail station όπου μας περίμεναν τα υπερφανταστικά βερνίκια OPI με τα εκπληκτικά ανοιξιάτικα χρώματα και την συλλογή Hello Kitty, που μόλις ήρθε στην Ελλάδα. Οι nail experts της OPI έβαψαν τα νύχια μας με τις αποχρώσεις της σεζόν και όχι μόνο αυτό αλλά δοκιμάσαμε και τα νέα βερνίκια OPI που δίνουν αποτέλεσμα ημιμόνιμου mani χωρίς να χρειάζονται ψήσιμο- το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από εντυπωσιακό, σταθερό και σούπερ λαμπερό! 

Κρατώντας τα απολαυστικά Jose Cuervo κοκτέιλ στο χέρι, μυρίσαμε και φορέσαμε τα πιο απολαυστικά "κοκτέιλ" της άνοιξης, δηλαδή τα νέα αρώματα των πιο μεγάλων και αγαπημένων οίκων - Chloe, Hermes, Bvlgari, T. Mugler, Moschino κλπ- και μπήκαμε σε μεγάλο πειρασμό γιατί το ένα είναι πιο συναρπαστικό από το άλλο! 

Με σούπερ μακιγιάζ και εντυπωσιακό mani, φορώντας υπέροχες ευωδιές, με ανεβασμένη διάθεση και την πιο γλυκιά γεύση στο στόμα από τα γλυκάκια που δημιούργησαν τα Fresh ειδικά για το party, δώσαμε ραντεβού για την επόμενη βόλτα μας στο ανανεωμένο Perfume Hall του notosgalleries στην Αθήνα και γιατί τα αγαπημένα beauty brands έχουν πολλά πολλά νέα ακόμα, που θα σας ενθουσιάσουν!