Olympea: Το νέο, θεϊκό ελιξίριο του Paco Rabanne!

Ένα άρωμα δροσερό και αισθησιακό
Olympea: Το νέο, θεϊκό ελιξίριο του Paco Rabanne!



Είναι η άλλη όψη του αντρικού αρώματος Invictus του Paco Rabbane, ένα ελιξίριο για την γυναίκα που θριαμβεύει πάντα, για την θεϊκή γυναίκα.

Το νέο Eau de Parfum Olympea του οίκου Paco Rabanne ακροβατεί με μαεστρία ανάμεσα στη φρεσκάδα και τον αισθησιασμό, μια φρεσκάδα ανατολής, όπου το μανταρίνι ξυπνά τις αισθησεις ενισχυμένο από τα λουλουδάτα αιθέρια έλαια ginger lily αλλά και από γιασεμί που καλλιεργείται στο νερό. «Στην περιοχή του Βιετνάμ όπου γεννήθηκα, το αλάτι συλλέγεται μέσω της εξάτμισης του θαλασσινού νερού. Αμέσως σκέφτηκα το αλάτι ως βάση, ως σύμβολο της φρεσκάδας του Olympéa” εξηγεί ο Loc Dong, ένας από τους 3 ταλαντούχους αρωματοποιούς του κοκτέιλ.

 “Για τη λουλουδάτη και θηλυκή πλευρά του, πρότεινα να δουλέψουμε κυρίως με γιασεμί υδροπονικής καλλιέργειας, που αφαιρεί τις γήινες νότες και εξυψώνει το άρωμα των άνθεων. Για να αντισταθμιστεί αυτή η φρεσκάδα, τη συνδύασα με μια πολύ αισθησιακή βανίλια». Το σανδαλόξυλο και η συμφωνία ambergris στη βάση, δίνουν ένταση και διάρκεια σε αυτό το άρωμα που αποθεώνει τη γυναικεία φύση!