Gwyneth Paltrow: βγάζει σειρά μακιγιάζ και περιποίησης!

Και είναι organic & vegan- τι άλλο;
Gwyneth Paltrow: βγάζει σειρά μακιγιάζ και περιποίησης!



Ήταν ζήτημα χρόνου να μάθουμε πως η Gwyneth Paltrow κυκλοφορεί τη δική της σειρά μακιγιάζ και skincare και, φυσικά, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από αυτό που μάθαμε: ότι είναι φόρμουλες οργανικές και vegan, τις οποίες δημιούργησε σε συνεργασία με το brand Juice Beauty. 

Στον καινούριο της ρόλο ως creative director του brand, η star αποφάσισε να μεγαλώσει την γκάμα των χρωμάτων, με έντονες αποχρώσεις που προέρχονται από φρούτα και φυτά, όπως μωβ καρότα και ροδοπέταλα. "Τα προϊόντα είναι τόσο αγνά που τρώγονται" δήλωσε η Gwyneth Paltrow στο instyle.com, "όμως δεν σας προτείνω να τα φάτε. Μπορώ να σας φτιάξω κάτι πιο νόστιμο", συμπλήρωσε. 

Η συλλογή μακιγιάζ λέγεται Phyto-Pigments Color Collection και περιλαμβάνει 78 προϊόντα, όλα με συστατικά φυτικής προέλευσης, και περιλαμβάνει από κραγιόν και concealer μέχρι σκιές- μολύβια, υγρό makeup και πινέλα μακιγιάζ. 

"Πριν από δέκα- δεκαπέντε χρόνια, ο κόσμος δεν καταλάβαινε τι σημαίνει να τρως οργανικά προϊόντα όμως πλέον υπάρχει μεγάλο ρεύμα προς αυτή την κατεύθυνση" είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Well + Good. Πλέον, ο κόσμος πραγματικά καταλαβαίνει πόσο θα πρέπει να προσέχει τι απλώνει στην επιδερμίδα του, γιατί είναι ένα όργανο που απορροφά ό,τι το αγγίζει - το να απλώνουμε τοξικά και χημικά πάνω του δεν μας κάνει καλό".

Και κάπως έτσι προέκυψε και η σειρά περιποίησης Goop, που η ίδια την αισθάνεται ως μια φυσική προέκταση του brand της, Goop όπως είπε στο site της Vogue. "Όλα τα προϊόντα που δημιουργήσαμε είναι τροφή για το σώμα, όπως το υπερπολυτελές Enriching Face Oil και η κρέμα νύχτας Replenishing Night Cream, που έχει πάντα μαζί της όταν ταξιδεύει. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης το καθαριστικό Luminous Melting Cleanser με jojoba, shea butter και βούτυρο κακάο, το απολεπιστικό Exfoliating Instant Facial με απολεπιστικούς κόκκους φυτικής πρέλευσης, την δροσερή κρέμα ματιών  Perfecting Eye Cream και μια ελαφριά ενυδατική- όλα 99% οργανικής σύστασης. 

Τι σχεδιάζει για το μέλλον; "Ονειρεύομαι μια οργανική σειρά μαλλιών που να δίνει επαγγελματικό αποτέλεσμα" είπε η Gwyneth Paltrow, δίνοντας μια γεύση από τις επόμενες κινήσεις της.