Aromatologic: Δεν έχεις ξαναμυρίσει τέτοια αρώματα!

Μια ολοκαίνουρια σειρά perfume oils ήρθε στην Ελλάδα και μας ενθουσίασε!
Aromatologic: Δεν έχεις ξαναμυρίσει τέτοια αρώματα!



Τα πιο εκλεκτά συστατικά, οι καλύτερες πρώτες ύλες, τα πιο σοφιστικέ blends: η Aromatologic είναι ένα ολοκαίνουριο brand ιδιαίτερων αρωμάτων, ένας παράδεισος για τους ψαγμένους perfume lovers, που μόλις ήρθε στην Ελλάδα.

Στη σειρά δεν θα βρεις το άρωμα στην "κλασική" μορφή του αλλά σε Perfume Oil που θα σου χαρίσει μια μοναδική αρωματική επειρία, Δεκαπέντε διαφορετικά, ιδιαίτερα blends είναι στη διάθεσή σου για να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει και που με μία σταγόνα του- κυριολεκτικά- θα μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα! Αυτό δεν ειναι τυχαίο: η υψηλή περιεκτικότητα σε perfume essence που έχει κάθε perfume oil, η απουσία οινοπνεύματος, νερού ή οποιουδήποτε άλλου χημικού φίλτρου, οδηγούν σε ένα μοναδικό, έντονο και μεγάλης διάρκειας αρωματικό αποτέλεσμα.

 Η εκλεκτικότητα του brand αντικατοπτρίζεται και στις συσκευασίες των Perfume Oils που θυμίζουν πολυτελή βιβλία, “ντυμένα” με creative σχέδια από 15 διαφορετικούς graphic designers - δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως κατέκτησαν τη 2η θέση στα διεθνή βραβεία design “The Dieline Awards”!

Η εμπειρία Aromatologic θα σε ταξιδέψει στην αληθινή ουσία του αρώματος και το βέβαιο είναι πως θα έχουμε πολλά ακόμα να πούμε στο μέλλον για αυτό το brand. 

 

(Aromatologic Showroom, Πύργος Κηφισιάς, Κυριαζή 40 & Κασσαβέτη, 1ος όροφος, τηλ: 210-8086583, www.aromatologic.com  )