Essie την είδες; Η φθινοπωρινή συλλογή με τα πιο hot βερνίκια, είναι εδώ!

(Ως συνήθως)Τα θέλουμε όλα!
Essie την είδες; Η φθινοπωρινή συλλογή με τα πιο hot βερνίκια, είναι εδώ!



Κανένα ρεπορτάζ για τα mani trends της νέας σεζόν δεν είναι πλήρες αν λείπει από αυτό η πρόταση της essie. Με χαρά, λοιπόν, έχουμε να σου ανακοινώσουμε πως η νέα φθινοπωρινή συλλογή της ήρθε και φυσικά είναι κα-τα-πλη-κτι-κή! 

Εκτός από τη συλλογή, που θα στην παρουσιάσουμε αμέσως μετά, έχουμε κιάλλα νέα: η Rebecca Minkoff είναι η νέα Global Color Designer της μάρκας και η ίδια δηλώνει "100% κορίτσι της essie". Ποια είναι η έμπνευσή της πίσω από τις φθινοπωρινές αποχρώσεις; "Οι εκθαμβωτικές γυναικείες παρουσίες του rock ‘n’ roll κατά την επιδραστική, κομψή δεκαετία των 70’s, όταν όλα ήταν αποδεκτά" λέει η ίδια. Οι ροκ τραγουδίστριες και οι μούσες των ροκ σταρ με την αβίαστη ομορφιά και την τολμηρή κομψότητα ήταν η κινητήριος δύναμη για τη συλλογή που δημιούργησα για την essie. Γυναίκες όπως η Janis Joplin και η Stevie Nicks, που έγραψαν και ενέπνευσαν κάποιες από τις μεγαλύτερες ροκ και ερωτικές μπαλάντες του 20ου αιώνα – άκουγα ξανά και ξανά τα τραγούδια τους όταν έβαζα τις τελικές πινελιές στις έξι αποχρώσεις της Fall Collection." 

 

Δες στην gallery και τις 6 φθινοπωρινές αποχρώσεις της essie αλλά και βήμα βήμα πώς θα κάνεις copy το trendy μεταλλικό μανικιούρ που προτείνει η essie για τη σεζόν!