Velvet season! Βρήκαμε τα καλύτερα βελούδινα της αγοράς

Γιατί φέτος θα φορεθεί πολύ…
Velvet season! Βρήκαμε τα καλύτερα βελούδινα της αγοράς



Το βελούδο για φέτος έχει την τιμητική του. Το είδαμε σε όλα τα street styles, σε όλες τις εβδομάδες μόδας, σε όλες τις fashion bloggers και τα περιοδικά μόδας το βάζουν πρώτο στην λίστα με τα χειμερινά trends. Έτσι λοιπόν και εμείς αποφασίσαμε να ασχοληθούμε αποκλειστικά με το βελούδινο ύφασμα. Οι τάσεις για τον φετινό χειμώνα είναι πολλές, αλλά το βελούδο είναι αυτό που πρωταγωνίστησε, ξεχώρισε από όλα τα υπόλοιπα και έγινε το δικό μας αγαπημένο. Το έχουμε δει σε όλα τα items, από αξεσουάρ, τσάντες και παπούτσια, μέχρι σε φορέματα, παντελόνια, φούστες και jackets. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να αναλύσουμε το θέμα βελούδο, έτσι ώστε να γίνει και δικό σου αγαπημένο!

Εκτός από το γεγονός πως οποιοδήποτε item και αν επιλέξεις, είναι chic και stylish από μόνο του. Γιατί το βελούδο, είναι αριστοκρατικό σε ότι item και αν το βρεις. Συνδέεται αποκλειστικά με τον χειμώνα (για ευνόητους λόγους), και συνδυάζεται με όλα. Αγαπημένος συνδυασμός είναι velvet on velvet, καθόλου υπερβολικό, σου δίνει τον πιο stylish αέρα.

Ένα από τα items που αγαπάμε σε βελούδο, είναι τα παπούτσια, όλων των ειδών. Ψηλοτάκουνα, πέδιλα, μποτάκια, μπαλαρίνες ακόμα και sneakers σε βελούδο, δείχνουν αλλιώς!

Στην gallery που ετοιμάσαμε, για εσένα, πιο κάτω, θα δεις 20 items που ο κοινός τους παρονομαστής δεν είναι άλλος από το βελούδινο ύφασμα!