Τα 5 είδη οργασμού και πώς να τα πετύχεις!

Ενημερώσου κι ενημέρωσε και το αγόρι σου!
Τα 5 είδη οργασμού και πώς να τα πετύχεις!



Ο γυναικείος οργασμός είναι ένα υπέροχο συναίσθημα για κάθε γυναίκα και αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα για κάθε άντρα. Κάθε οργασμός είναι απολαυστικός, αλλά ο γυναικείος είναι πιο άγριος και πιο απολαυστικός από τον αντρικό. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει απο διάφορες έρευνες που έχουν γίνει πάνω σε αυτό το θέμα. Ίσως γιατί, ενώ το 90% των αντρών έρχονται σε οργασμό σχεδόν σε κάθε σεξουαλική επαφή, για τις γυναίκες δεν είναι τόσο απλό και εύκολο.

Χρειάζεται προσπάθεια και από τους δύο. Αυτό συμβαίνει γιατί το γυναικείο σώμα, ανταποκρίνεται πολύ διαφορετικά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Οι γυναίκες έχουν διάφορες ερωτογενείς ζώνες που μπορούν να προκαλέσουν τον οργασμό κι αντίθετα με τους άντρες που μπορούν να έρθουν σε οργασμό μόνο από ένα συγκεκριμένο σημείο, τα σημεία αυτά στο γυναικείο σώμα, είναι πολλά παραπάνω. Γι’ αυτό, άντρες, δώστε προσοχή! Αυτά είναι τα σημεία που μπορούν να φέρουν σε οργασμό μια γυναίκα:

Κλειτοριδικός οργασμός

Ο πιο κοινός οργασμός προκύπτει από την κλειτορίδα της γυναίκας. Το ευαίσθητο αυτο σημείο, μπορεί να της προσφέρει υπέρμετρη απόλαυση, αρκεί να ξέρεις πώς να το περιποιηθείς σωστά. Καμιά φορά ο οργασμός αυτός είναι πολύ καλύτερος από τον κολπικό, που προκύπτει από τη δυείσδυση του ανδρικού μορίου. Στην κλειτορίδα υπάρχουν περισσότερες από 8.000 νευρικές απολήξεις! Σκέψου πόσο εύκολο είναι για μία γυναίκα να φτάσει στην κορύφωση από αυτό το υπέροχα μικρό και μαγικό σημείο του σώματός της!

Κολπικός οργασμός

Μία στις τρεις γυναίκες έρχονται σε οργασμό κατά την ερωτική πράξη κι ενώ το ανδρικό μόριο, βρίσκεται στον κόλπο τους. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο στον γυναικείο κόλπο, που όταν ερεθιστεί απο την τριβή και την επαφή του αντρικού μορίου, μπορεί να της προσφέρει τεράστια απόλαυση. Σημαντικό ρόλο εδώ, διαδραματίζει ο ρυθμός. Βρες τον τρόπο που της αρέσει καλύτερα, ώστε να την οδηγήσεις στην κορύφωση με 100% επιτυχία.

Πολλαπλός οργασμός

Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που απολαμβάνουμε το ότι είμαστε γυναίκες! Η δυνατότητα να έρθουμε σε οργασμό όχι από ένα, αλλά από περισσότερα σημεία του σώματός μας. Κάθε γυναίκα μπορεί να έρθει σε πολλαπλό οργασμό. Κι αν σου συμβεί μία φορά, οι επόμενες είναι πολύ πιο εύκολο να προκύψουν, γιατί πια θα ξέρεις ποια είναι τα σημεία εκείνα που σε οδηγούν στην κορύφωση και με ποιον τρόπο μπορείς να το πετύχεις. Είναι το στήθος σου, ο κόλπος, η κλειτορίδα, ή κάποιος συνδυασμός αυτών;

Συνδυαστικός οργασμός

Ο καλύτερος οργασμός ever! Είναι εκείνος που προκύπτει όταν ερεθίζεται η κλειτορίδα σου, ενώ ταυτόχρονα το μυαλό σου σε εκτοξεύει στο υπέροχο αυτό ταξίδι του οργασμού. Αυτό συμβαίνει όταν ο παρτενέρ σου απλά σε συναρπάζει και η ερωτική επαφή μεταξύ σας έχει άριστη χημεία. Όταν σου προσφέρει τον οργασμό ενώ ταυτόχρονα παίζει με την κλειτορίδα σου. Δεν έχει σημασία αν ασχολείται με το στήθος σου, ή αν βρίσκεται μέσα σου. Ο συνδυασμός κλειτοριδικού και κάποιου ακόμα οργασμού, είναι απλά συναρπαστικός!

Οργασμός από το στήθος ή τη θηλή

Ορισμένες γυναίκες μπορεί να έρθουν σε οργασμό από το στήθος τους. Αυτό συμβαίνει γιατί στο στήθος, υπάρχουν νευρικές απολήξεις που μόλις ερεθιστούν, στέλνουν κατευθείαν μήνυμα στον εγκέφαλο και πιο συγκεκριμένα, στο σημείο εκείνο του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Κατά τη διάρκεια του οργασμού που προκύπτει από το στήθος, ο οργανισμός παράγει την οξυτοκίνη, ορμόνη που είναι υπέυθυνη για τη σεξουαλική απόλαυση και διέγερση που οδηγεί στην κορύφωση.

Διάβασε εδώ 8 αλήθειες για τον γυναικείο οργασμό που δεν σου έχει πει κανείς!