X-Files: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer που θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου!

Η αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω και οι πράκτορες, Mulder και Scully, θα κάνουν τα πάντα να την ανακαλύψουν στον νέο κύκλο της σειράς…
X-Files: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer που θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου!



Τα X-Files επιστρέφουν στη μικρή οθόνη 13 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο τους το 2002. Η σειρά φαινόμενο θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου 2016. Ήδη το πρώτο trailer θέτει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών μας, κάνοντας μας να μετράμε ανάποδα μέχρι εκείνη την ημέρα. Άντε, 201 και σήμερα!

Ο νέος κύκλος θα περιλαμβάνει 6 επεισόδια και θα μεταδίδεται από το κανάλι Fox, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα είναι αυτοτελή ή τηλεταινία.

Όπως βλέπουμε στο νέο trailer, οι ειδικοί πράκτορες Fox Mulder και Scully Dana κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα, να αναζητάνε την αλήθεια, μόνο που αυτή τη φορά, «η αλήθεια δεν βρίσκεται εκεί έξω» είναι η χαρακτηριστική ατάκα στους τίτλους της σειράς, αλλά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με τίποτα άλλο παρά μόνο τα όπλα τους και φακούς για συντροφιά.

Ατμοσφαιρικό μέχρι το τέλος, το teaser έρχεται να μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι την πρεμιέρα της σειράς. Βέβαια, περιμένουμε κι άλλα trailer, καθώς στο συγκεκριμένο δεν μας δίνεται η δυνατότητα να δούμε πολλά νέα πλάνα και σκηνές από τα γυρίσματα, καθώς είναι ως επί το πλείστον μια συρραφή παλαιότερων.

Καλό είναι να σημειώσουμε ότι το trailer με τίτλο «201 Days of the 'X-Files'», αν και πετυχαίνει το σκοπό του να μας κρατήσει σε αγωνία ξυπνώντας έντονα συναισθήματα νοσταλγίας, αντί να μας δώσει αρκετό νέο υλικό από το τι πρόκειται να γίνει, υπονομεύεται από την προσπάθεια του Fox να σε κάνει να δεις όλα τα επεισόδια της σειράς στο Netflix και σε DVD με το απαραίτητο χρηματικό αντιτίμο. Δηλαδή, αν ξεκινήσεις σήμερα προλαβαίνεις να τα έχεις τελειώσει και τα 201 τη μέρα της πρεμιέρας.  Αυτό δεν είναι και τόσο κακή ιδέα, καθώς υπάρχουν πολλά που μπορείς να θυμηθείς μέχρι να ξαναζήσεις τη δράση με τους πράκτορες τον Ιανουάριο.